Silivri Facebook
banner88

Önce Badana ve Boya Sonra Bahçe Düzenlemesi Şimdi Temizlik...

 AVCILAR BELEDİYESİ OKULLARI TEMİZLİYOR

Okulların Boya-Badana ve Bahçe Düzenlemesinden Sonra Sıra Temizlikte

Avcılar Belediyesi eğitime destek olmaya devam ediyor. Avcılar Belediyesi ekipleri, öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda eğitim görebilmesi amacıyla okulların talepleri doğrultusunda temizlik ve ilaçlama çalışmaları yapıyor.

Yeni eğitim-öğretim sezonu öncesi Avcılar’daki okulların tüm temizliği Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor. Ekipler, okulların iç zeminlerini yıkıyor, camlar, kapılar, mobilyalar, sıralar ve dolapları siliyor. Koridorları yıkayıp temizlik makinesi ile silen ekipler, tüm ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor. Daha önce iç ve dış cephe boyaları Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eğitim yuvaları temizliğiyle de dikkat çekiyor.  Avcılar Belediyesi temizlik çalışmalarının dışında okul ve eğitim kurumlarında, korkulur boyama, kapı, pencere ve tuvaletlerin tadilatları, okul bahçelerinin ağaçlandırılması, çim biçme, peyzaj, aydınlata vb. çalışmalarıyla da eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

Eğitim kurumlarının yanında olmaya devam edeceklerini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, “Geleceğimize ışık tutan çocuklarımız ile öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılına tertemiz ortamlarda girmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemizin imkanları ölçüsünde eğitim-öğretime gereken önem ve desteği veriyoruz. Okullarımızın ve eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol