Silivri Facebook
banner88

Kara çarşamba...
Ülkem de yaşayan sade bir vatandaşın bile görüntüye giren olaylar karşısın da, kanı donar, tüyleri diken diken olur, sinir sistemi kalırmı hiç! Bir de üstüne üstlük YEREL SEÇİM bağırtı ve şamatası alıp başını giderken, toz pembe ekonomik çehresi toplumu uyutmak isterken, işte manzaranın bir kaçı !
Haberlerden sadece üç-beş başlığı bile okumak veya görmek, insanı zıvanadan çıkarmağa yetiyor…”Aman TANRIM” feryadı ürkütücü…
Belki sizler de okumuşsunuzdur! Bakarmısınız bir daha…

-Bursa Orhangazi’de boğularak öldürülen 2 çocuk annesi 29 yaşında ki talihsiz  Meral Yüksel’in katil zanlıları, 25 yaşındaki Selçuk Kazan ile 24 yaşında ki Yücel Kavak yakalandı…İlk beyanları, “Bizi kredi kartı borcu katil etti…”. Meydanlar da bağıranlar DİKKAT !
-  İstanbul Kartal’da girdiği Banka Şubesinden oyuncak silah ve bomba görüntüsü verilmiş paketle 6 bin 500 lira gasp eden A.K. 24 saat sonra yakalandı…Soygunu 8 bin TL. borcu için yaptığını itiraf etti !..ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN İŞSİZLİK ES Mİ GEÇİLİYOR DEDİNİZ…
- 28 yaşında ki zanlı Ersin Ü. Ankara Mamak da, bir banka Şubesini kar maskesi ve kurusıkı bir tabancayla soyup, 17 bin 600 TL.la kaçarken yakalandı. Bu da, kredi kartı borcunu ödeyemediği için banka soymağa kalktığını beyan ediyor…KREDİ KARTIMI DEDİNİZ !
Daha mı ?
 -Kayseri’nin Mimar Sinan Beldesin de oturan 9 yaşında ki Ahmet Atilla okula giderken maskeli 2 kişi tarafından kaçırılıyor ve elleri kolları bağlanan ilkokul öğrencisi kapatıldığı bir evin 2. katın dan fırsatını bulduğu anda sokağa atlayıp yaralı olarak kurtuluyor !..
 -Ankara’nın Çankaya ilçesin de, İnanılmaz Zorbalık, 5 şehir eşkiyası takip ettikleri kadının evine zorla girip, kocasını öldüresiye dövüp bağlıyor ve 35 yaşında ki kadını kaçırıp ormana götürüp………Ve yaşlı başlı bu utanmaz zorbalar polis’çe yakalanıyor!..

Bunca sıkıntı ve bunaltıcı onlarca haberin şokunu yaşarken, KARA ÇARŞAMBA’NIN  sabah ilk flaş haberi  geliyor. 1997 yılından itibaren 13 yıl ÖZEL HARAKET DAİRE BAŞKANLIĞI YAPAN BEHÇET OKTAY, özel otosun da ve tam da doğum gününde tek kurşunla canına kıyıyor…Onur ve haysiyetine düşkün çok kıymetli bir vatan evladı, şu veya bu sebepten yitip gidiyor! Çok yazık, SON BÖYLEMİ OLMALI…
Öğleye doğru, Amsterdam-Hollanda’dan T.H.Yolları uçağımızın yere çakılış kara haberi geliyor…2 Pilot 1 uçuş görevlisi dahil şimdilik 9 kişi hayatını kaybediyor…Bazıları ağır 30 kadar da yaralımız…
Rahmetlerle anıyor, yaralılara şifa, kurtulanlara geçmiş olsun diliyoruz da, ACABA, BU TOPLUM BU GÖRÜNTÜLERİ HAK EDİYOR MU ?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol