Silivri Facebook
banner88

Sağlık ve mutluluk en kutsal değermiş...

Bir müddettir kendi ızdırap, problem ve daima boşluğunu hissedeceğim ve yaşam boyu sevgi saygıya dayanan mütevazi, ancak gerçekten örnek gösterildiğini sandığımız hayat akışımızın kısa sürede alt üst olmasının dayanılmaz depremine elimde olmadan siz dost ve okurları da ortak etmenin sıkıntısını hissediyorum!

Vefa ve fazilet değerlerinin yüksek olduğuna kalpten inandığım 43 yıllık saygın eşim Melek hanımla birlikte geçen ve sizler de olması dileğinde bulunduğum huzur ve sağlık dolu esenliklerin, O’nu daima rahmetle ve saygıyla anıp zamansız kaybetmenin acısı içimde bir volkan gibi tutuşurken bu arada mazinin derinliğinde kalan bir resmimizi, biraz istek, biraz yanılgılara yanıt ve birazda anılara saygı gereği yazımın yerine geçerli olma ümidiyle hoşgörünüze sunuyorum. Ve umarım, sizlerin geçmiş ve belki de bugün farkına varılamayan  mutlu anıları, bu vesileyle bir daha kalıcı olarak hatırlanır!
Meğer, tapılası ve hayat kaynağın olan bir değer ardından sonsuzluk ufkuna çağlayan misali dökülen gözyaşı ve  çaresizliğin, acı ve buruk bir feryat olduğunu da, yüreğin sessiz derinliğinde baş başa kalınca anlıyormuş insan!
 
Sevgi ve daima sağlıkla kalın….

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol