Silivri Facebook
banner88

Silivri, göz kamaştıran uzlaşı modeli olmalıdır...
Siyaset sahnesi, bunca geçen zamana, bunca deneyimlere, bunca acı öykülere perde açıp perde kapayan görüntüsüne karşın, çoğunlukla derslerin  yeteri kadar alınmadığı gözlenmek de !..
Siyaset, hiçbir zaman rantlar ve çıkarlar beklentisine neden olamaz…
Siyaset, kutsal değerlerin küçük hesaplar uğruna feda edilmesi veya yozlaştırılması düşünülemez…
Siyaset, bir öc alma, bir kaprisler zincirine çanak tutamaz…

Siyaset, bir gruba veya kendi düşüncesinde ki insanlara üstünlük sağlayan, avantajlar sunan bir sistem İSE HİÇ olamaz…
Siyaset, ÜLKE’NİN bugünü ve yarınını en dürüst en yararlı ve en güvenilir şart ve koşullar da ve bunun yanın da en demokratik ve en yetenekli ve bilgi yüklü insanlarıyla yürütme ve ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNÜ sağlama zorunda olan bir sistemler zinciridir…Bunu hepimiz biliyoruz !

Kimse karamsarlığa veya zayıf düşüncelere saplanmasın.Toplumun hemen her kesimi yeterli olgunluğa kavuşmuştur…
Bakmayın siz bazı dengesizliklerin her tarafta boy göstermesine!
Ülke çoğunluğu, gerçekten sağ duyu bilincine kavuşmuş büyük kitlelere sahiptir. Bazı çaresizlikler için de kalmış gibi görüntüler olsa da, veya böyle görünse de, bu toplum içinde yarınlarda nice başarılara yelken açacak nice nitelikli binlerce insana sahiptir…

Yani, BU TOPLUM YETERLİ VE YETENEKLİ İNSAN KAYNAĞINA ÇOK SAHİPTİR..Yeter ki bu saklı değerlere fırsat verilsin, önleri açılsın…Kimse kendisin de bir KERAMET ARAMASIN.Ayıp olur!
Bu gerçekleri bir daha hatırladıktan sonra, SİLİVRİ KONU VE BEKLENTİMİZE kısaca bakabiliriz …

Yeterli kültür düzeyine kavuşmuş, aslın da hoş görü kültürüne yatkın ve birbirini sevebilen, demokrasi güzelliklerine inanmış, saymakla bitmez özelliklerini çok iyi bildiğimi sandığım SİLİVRİ’Lİ, şu yerel seçimlerin dalgalanan ortamı için de tüm YURDA ÖRNEK OLACAK, OLGUN  UZLAŞI MODELİYLE VE AYIRIMSIZ HER PARTİ VE HER KURULUŞUN HİZMET ANLAYIŞIN DA Kİ REKABET VE SÖYLEMLERİ, TAVIR VE GÖRÜNTÜLERİ TÜM ÜLKEMİZ DE GÖZ KAMAŞTIRAN VE ÖRNEK BİR SEVİYE DE VE MODELDE OLMALIDIR. İNANIYOR, GÜVENİYORUM .
UNUTMAYALIM, SON AYLAR DA TÜM GÖZLER GÜZEL SİLİVRİMİZİN  ÜSTÜN DE…BEKLİYOR, İZLİYOR, DOST SİLİVRİ’LİYE İNANIN ÇOK DA GÜVENİYORUM. EN GÖERKEMLİ ÖRNEK VE MEDENİ DEMOKRASİ DERSİNİ VERECEKTİR…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol