Silivri Facebook
banner88

Adanalı Silivri'den Geçti
 
Silivri’nin birçok yerinde çalışmalar yapan ekip, daha sonra Anadolu Hastanesi’ne gelerek dizinin diğer sahnelerini çekti. Yolu Anadolu’dan geçen Adanalı, henüz hizmete girmemiş olan bir hastanede çekim yapabilmenin rahatlığını yaşadı.
 
ATV’de reiting rekorları kıran Adanalı dizinin çekimleri bu defa Silivri’de yapıldı. İlçenin birçok yerinde çekimler yaptıktan sonra, senaryo gereği mekân olarak Anadolu Hastane’sini seçen ekip,  onları izleyenlerden tam not aldı. Anadolu Hastaneleri sahibi Dr Hayati Arkaz’ın yakından tanıdığı ekip oyuncuları ve yönetmen, hastane daha açılmamış olduğundan dolayı oldukça rahat çalıştı.
 
Çekim aralarında hastane çalışanları ve basın mensuplarıyla yakından ilgilenen Adanalı ve Maraz Ali süre azlığı nedeniyle röportaj yapamadılar. Yediden yetmişe herkesin beğenisini toplayan Adanalı dizisinin ekibiyle üç saat boyunca aynı mekânı paylaşan basın mensupları, tüm dizi çalışanlarıyla birlikte oldukça hoş vakit geçirdi. Önümüzdeki Cuma günü izleyeceğiniz bölümdeki hemen hemen tüm çekimlerin ilçemizde yapılmış olması, Silivri’liler açısından farklı bir değer taşıyacak.
 
Hastane Dört Dörtlük
 
Dizi çekimleri esnasında Anadolu Hastanesi’ni yakından gezme imkânı bulan basın mensuplarından da tam not alan bu dev projenin şimdilik ne zaman hayata geçeceği merak konusu.
 
Önümüzdeki ay açılması planlanan Anadolu Hastanesi’nde iç hastalıkları, çocuk sağlığı, genel cerrahi, kadın sağlığı, ortopedi ve travmatoloji, kardiyovasküler cerrahi, kbb hastalıkları, üroloji, plastik ve rekonstrüktif cerrahi, göğüs cerrahisi, çocuk cerrahi, kardiyoloji, nöroloji, dermotoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, anestezi ve reanimasyon, radyoloji labaratuarı, biyokimya laboratuarı, mikrobiyoloji labaratuarı,pataloji labaratuarı,acil ünitesi,diyaliz,pisokolog ve diyetisyen bulunan bölümlerden sadece bazıları.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol