Silivri Facebook
banner88

Ayhan Usta İçin Bile Gidilir…

Ayhan Usta İçin Bile Gidilir…

Kızımızın havuz isteği bir aydır devam ediyordu, biz de çok rahat ettiğimiz Yalova Lova Otel’de önceden rezervasyonumuzu yaptırdık... (bu üçüncü yılımız)

Otel 4 yıldızlı olmasına rağmen 5 yıldızlı gibi her şey var! Daha aracınızdan indiğinizde bir huzur kaplıyor içinizi…

Rezervasyonda Hazel Ünver isimli bayan güler yüzüyle karşıladı, kısa süren giriş bilgilerimizden ardından, önce odamıza sonra doğru havuza…

Otelde açık havuz, ( mevsim nedeniyle kapalı) iki kapalı havuz, iki hamam, fitnes salonu, masaj odaları, buhar odaları, saunalar, atari salonu, çocuk oyun odası. (kamerayla izleniyor) ve en önemlisi yemekleri…

İstanbul, Levent girişindeki meşhur Namlı Kebap’ın aşçıbaşısı Ayhan Karataş mükemmel yemekleriyle; benim gibi fazla yemek yemeyen birini bile mest ediyor…

Akşam yemeğinde yanımıza gelen Ayhan ustaya “yemek yaparken sevgini kattığın belli ama bu üstün lezzetleri nasıl yakalıyorsun diye sordum.”

Ayhan usta sadece gülmekle yetindi.

Buraya geldiğiniz zaman tavsiye edeceğim Lova köfteyi mutlaka deneyin. Sadece köfte değil, bir çorba bu kadar mı güzel olur. Salata desen iştah açıcı, Tatlılar, meyveler.

Restoranda çok rahat yemek yiyebiliyorsunuz. Sebebi şeflerin ve komilerin sizi uzaktan takip etmeleri yani yakından gözleri üzerinizde değil, bu tedirgin olmanızı engelliyor.

Tüm bunları yazdıktan sonra otel müdürü Berdan beyi yazmamak olmazdı. Otele daha önce geldiğimizde çok ilgili olması; gördüğünüz gibi 3 yıldır mutlaka tekrar tekrar gelmemizi sağladı.

Yarın veda ediyoruz…

Tekrar gelmek üzere.

Size de tavsiye ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol