Silivri Facebook
banner88

Bunlar insan olamaz

"Dünyayı sarsan domuz gribi salgını gerçek DOMUZ’ların yanında hiç kalır..
Sokaklardaki sapık DOMUZ’lar daha bulaşıcı ve daha hızlı yayılıyorlar.
Ve onlar bir kere değil bin kere insanı öldürüyor..
Üstelik bunların aşıları da yok..
Var aslında aşıları da bunu yapacak yürekli kimse yok..
Eğer önlem alınacaksa,eğer bu salgını önlemek istiyorsak mücadelemiz gerçek DOMUZ larla olmalı..
Çok değil daha iki gün öncesine kadar bakın bu DOMUZ lar yine iş başındaydı..
Kayseri'de evden kaçan 12 yaşındaki M.K'ya altı DOMUZ tecavüz etti..
Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde ise iki hafta önce 17 yaşındaki erkek çocuğuna yaşları 60 ile 29 arasında değişen 30 adet DOMUZ tecavüz etmişti…
Bu DOMUZ lardan Türkiye'nin her yerinde mevcut..
Sokaklarda insan kılığında geziyorlar’’  diye başlıyordu..

        Son günlerde gazetelerin üçüncü sayfalarında annelerin evlatlarını katletme haberlerinden geçilmiyor. Genelde alışık olduğumuz kaza haberlerinin yer aldığı üçüncü sayfalarda artik haftada iki, üç tane anne veya babanın öz evladını katlettiği gerekçesi ile tutuklandığını okur olduk. Bir baba evladını vuruyor. Bir anne çocuğunu öldürüp veya öldürdükten sonra boş bir araziye atıp 45 gün bir televizyon programında pişkin pişkin evladım kayıp diyerek bu ülkeyi oyaladı.
             Ekmek almak için bakkala giden komşusunun dört yaşındaki kızını sobada yakıp ardından çocuğun aldığı ekmek ve kahvaltılıkları yiyebilen anneye ne demeli….
 Kopekler annesini kaybeden kediyi emzirdiği dünyamızda annelerin evlatlarını katletmelerini yorumlamak çok zor olsa gerek o kadar yazacak argo kelime var ki bu anneler hakkında ama benim terbiyem onları kaleme almaya müsaade etmiyor.

               Ben bu yazıyı kaleme alırken İstanbul Fatih’te evlerinin bahçesinde oynarken çatıdan düşen kiremit’in kafasına çarpması sonucu hastaneye kaldırılan çocuğun annesi hastanede evladım öldü diyerekten hastanenin 3 katinden atlayıp intihar ettiği yazıyordu. Bir anne evladım öldü diyerekten ölümü göze alırken, insan kılığında aramızda dolaşan canavarlara ise her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

            Ben bunlara diyecek, yazacak kelime ve kelimeler bulamıyorum. Hayvanların bile ebeveynlik duyguları olduğuna kabul edersek.
            Artik bu insan kılıklı aramızda dolaşan anne ve babalara sizler ne derseniz deyin taktır sizin…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol