Silivri Facebook
banner88

El öpmeyle dudak yıpranmadığı gibi istemeden de hizmet gelmez

Ama Silivri belediyesini yönetenlerde Partizanlık ve iş bilmezlikten başka hiçbir şey gözükmüyor.
Belediye Meclis toplantılarında bu güne kadar bir iş yapmak için kara alınmadı. Her toplantıda borç çok satalım. Başkana yetki verelim satsın tartışmaları yaşanıyor…
Tamam, başkan satsın da nereyi nasıl atacak? Komisyon da görüşmeden apar topar yetki istemek de ne oluyor hala anlamış değilim. Belediye başkanı ve ekibi borç çok iş yapamıyoruz diyerek kamuoyuna lanse ediyorlar. Bunun için belediyeye kayak arayışı içinde nereyi nasıl satacaklarını dahil bilmeden bir nevi emlakçiliğe soyunuyorlar.
İstanbul da sadece CHP’li Silivri belediyesinin mi borcu var?
Sayın ışıklar ve ekibinin Kadıköy, Kartal, Avcılar ve diğer belediyelerin borçlarından haberi varmı?
Hüseyin Turan döneminde hizmet yapılırken, şimdi neden yapılamıyor? Anakent belediyesi neden Silivri de çalışmıyor? Silivri’yi CHP kazandı diyerek düşünürsek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Ve ekibine haksızlık yaparız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi En büyük yatırımları Kadıköy ilçesine yapıyor. Kadıköy Belediyesi de CHP yönetiminde.
Silivri belediye başkanı İstanbul Büyükşehir belediyesi’nden bu güne kadar hangi hizmeti istemişte alamamış acaba?
Ama o tenezzülde bile bulunmamışlar.
Eğer Büyükşehir Belediyesi abı konumundaysa oradan gerekli hizmeti de isteyeceksin. Vermezse de çıkıp açıklamanı yaparsın Büyükşehir bize üvey evlat muamelesi yapıyor diyerek.
El öpmekten dudak yıpranmadığı gibi istemeden de hizmet gelmez. Hizmet gelmediği gibide kaybeden Silivri olur.

Belediye yönetimi partizan ve iş bilmez tutularla iş yapmaya devam ettiği sürece Büyükşehir’den hizmet alamayacağı gibi Büyükşehir yönetimde olan ve halen işletmelerini Silivri Belediyesinin yaptığı birçok alanı da kaybedeceği aşikârdır.
Silivri belediyesi tarafından spor kulüplerine verilen ana halterlerdeki otopark işletmelerini Eylül ayı itibari ile Büyükşehir belediyesi devralacağı haberini Cuma günü Büyükşehir belediyesine gittiğimde öğrendiğim. Sebebini sorduğumda Işıklar ve ekibinin partizan tutumu cevabını aldım.
Sayın ışıklar öğrendiğim kadarıyla yanınızda basın danışmanlarınız var. Basın danışmanlarınız görevi resimlerinizi çekip gazeteler haber servisi yapmaktan daha önemlisi sizin yetişemediğiniz noktalara ulaşmak ve sizin kılavuzunuz olması gerekir. Ya onlar işini yapıp size rehberlik etmiyorlar. Veya siz her şeyi ben bilirim edası ile onları dinlemiyorsunuz. Öyle bir gereksinim taşımıyorsunuz. Borç var deyip emlakçiliğe soyunmakla bu ilçeye hizmet gelmez. Kadir Topbaş geçmiş dönemde Hüseyin Turan’ın, Kadir babasıydı ise, bugünde sizin kadir abınız olur. 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol