Silivri Facebook
banner88

Halk Eğitim Merkezi Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi
 
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Belediye Başkan Yardımcısı Elif Uzun’un katıldığı törende kursiyerlerin heyecanları yüzlerinden okunuyordu.
 
Silivri Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalarını düzenledikleri sergiyle beğeniye sundu. Yılsonu sergisine Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Belediye Başkan Yardımcısı Elif Uzun’da katıldı.
 
Yılmaz emeği geçenlere teşekkür etti
Silivri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdoğan Yılmaz açılışta yaptığı konuşmasında; “Kursiyerlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu süre içerisinde kendilerine destek olan herkese de sonsuz teşekkürler” dedi.
 
Işıklar: “Kursların önemi çok büyük”
Konuşmasını yapmak üzere mikrofona davet edilen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şunları söyledi; “Yeni bir dönem içerisindeyiz. Silivrimiz beldeleri ile birleşmesi sonrası İstanbul’un yüz ölçümü olarak ikinci büyük ilçesi oldu. Silivri çok renkli bir kültüre sahip. Buna bağlı olarak güzel bir işbirliği, bütünlük var. Bu iş birliğini hayatın her kesiminde görebilirsiniz. Biz belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız. Bunun içinde daha çok imkân ve kaynak gerekiyor. Bu kaynakların ve ihtiyaçların örtüşmesi konusunda hepimiz çaba göstereceğiz. Özellikle örgün eğitim kurslarının çok önemli bir kamu hizmeti olduğunu düşünüyorum. Bizlerde bu konuda katkıda bulunmak üzere, çeşitli çabalar içerisinde olacağız.
 
İnsan profilimizi yükseltmeye, yaşam kalitesini arttırmaya ve iş gücüne katılmaya yönelik eğitimler vermeyi hedefliyoruz. Silivri işsizliğin yüksek olduğu bir bölge. O anlamda bu kursların önemi çok büyük. İş gücüne katılmak, nitelikli işçi, yüksek iş gücü yaratmak konusunda yaygın eğitimin çok büyük önemi olduğu kanaatindeyim. Bu duygular ile bu eğitimi veren kurumları, Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ve kursiyerlerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyor, hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
Önce mini konser verildi sonra kurs bitirme belgeleri dağıtıldı
Silivri İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol’un konuşmasının ardından, Halk Eğitim Merkezi müzik kursiyerlerinin mini konseri ilgi ile dinlendi. Konserin ardından Okuma Yazma Kursunu başarı ile tamamlayanlara ilçe protokolü tarafından Kurs Bitirme Belgeleri takdim edildi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol