Silivri Facebook
banner88

Sarıbıyık'a sürpriz doğum günü!

Gerçek Gazetesi Silivri Temsilcisi Fatma Sarıbıyık’ın doğum günü, meslektaşları tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü partisi ile kutlandı. Gazete bürosuna gelen meslektaşları, Sarıbıyık’ı ellerinde pasta ile doğum günü şarkısı ve alkışlarla karşıladı.

Sarıbıyık’ın doğum gününe, başta mesai arkadaşı Erman Paçalı olmak üzere, Değişim Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Cihangir Davutoğlu, Değişim Gazetesi Muhabirlerinden Melis Avcı, Değişim Gazetesinden Handan Kepçeli ve Servet Sarıoğlu, Haberdar Gazetesi Silivri Temsilcisi Tolga Emek, DHA Silivri Temsilcisi İsmail Güçlü, Silivrispor Kulübü Başkanı ve Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi A. Refik Bek, Silivri Belediyesi Eski Başkanı Selami Değirmenci, Meral Küçükler, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Aday adaylarından ve CHP Eski yöneticilerinden Yakup Güreş, CHP’li Mümin Koçoğlu, Alevi Derneğinden Hayrettin Karakaya, Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Afşin Düğencioğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Celaliye-Kamiloba Belediyesi Muhasebe Müdürü Uğur Eryılmaz, Avukat Nurgül Hatipoğlu ve dostları katıldı.
Sarıbıyık’ın doğum günü nedeni ile de Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan Gerçek Medya Silivri Temsilciliğine çiçek göndererek Sarıbıyık’ın doğum gününü kutlarken, Gerçek Medya Grup Yayın Kurulu Başkanı Ali Tarakçı, Radyo 24 Genel Yayın Müdürü Aynur Cihan Tarakçı, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ve Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Namık Öndeş de telefonla ulaşarak Sarıbıyık’ın doğum gününü kutladılar.
Bizde Değişim Ailesi olarak Fatma Sarıbıyık’a sağlıklı, uzun ve mutlu geçireceği nice yaşlar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol