Silivri Facebook
banner88

Sizlerden daha büyük başarılar bekliyoruz
 
Ödül töreninde konuşan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar;
“Çıtayı daha da yükseltin, sizden daha da büyük başarılar bekliyoruz” dedi.
 
2008- 2009 Eğitim- Öğretim yılında sportif ve kültürel alanda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, dün yapılan törenle ödülleri verildi. Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nun Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde sportif ve kültürel alanda toplam 450 öğrenciye ödül verildi.
 
Kendinizle yarışın
Ödül töreninde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar şunları söyledi;
 
“Bir öğretim yılının daha sonuna geldik. Geçmiş dönemde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde dereceye girmiş kardeşlerimiz için düzenlenen bu programda, büyük bir coşku ve sevinç görüyorum. Kazanmak güzel şey. Bir yarışma içerisinde yarışarak birinci gelmek, kendi performansını sınamak, zaaflarını bir kenara bırakarak dereceye girmek, farklı bir şey. Sadece örgün eğitimin yeterli olmadığını, hayatımızda, özellikle iş hayatınızda bunların tek başına yetmediğini hepiniz göreceksiniz. Hobileri olan, dünyayı, çevresini izleyen, sanata, kültüre, spora merakı olan ve bu konuda emek veren zihinlerin ne kadar başarılı olduğunu, bireyselleştiğini, ufku ve vizyonu olan kişiler olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlamda sanat, spor, kültür bizim gelişmişliğimizin, bireysel kişiliğimizin, toplumsal diyaloğumuzun bir göstergesi olmaktan öte, bizim uygarlık seviyemizin bir ölçüsü olduğunu unutmamamız gerekiyor. Sanatın, kültürün ve sporun her branşında birbiriyle yarışarak, saygıyı sevgiyi bir kenara bırakmadan, kendi performansını yükseltmek toplumumuzun büyük bir ihtiyacıdır. İnsan kendisiyle yarışmalı. Başkasıyla yarışırsanız önünüze geçebilirler ama kendinizle yarışırsanız kendinizi geçersiniz, faydası da size olur. Çıtayı daha da yükseltin, sizden daha da büyük başarılar bekliyoruz. Bu ödülleri almaya hak kazanan bütün kardeşlerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılar diliyorum.”
 
2008- 2009 Eğitim- Öğretim yılında sportif ve kültürel alanda yapılan yarışmalarda başarılı olan öğrencilere, aldıkları derecelere göre bisiklet, küçük altın, kırtasiye malzemesi, kıyafet, ücretsiz dershane eğitimi, kupa, madalya ve katılım belgesi hediye edildi.
 
Ödül törenine; Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Uzun, Silivri Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu ve protokol katıldı.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol