Silivri Facebook
banner88

Yağış, Hayatı Felç Etti..!
 
Kaynak : Polis Haber
 
Silivri Selimpaşa`da sağanak şeklinde başlayan yağmur, yerini doluya bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki doluya yakalanan sürücüler trafikte zor anlar yaşadı. Bir sürücü dolu nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki bankete düştü. Büyükçekmece`de bir altegeçit sular altında kalırken, bir evi ise su bastı. Su baskını yaşanan evde itfaiye ekipleri su tahliyesi yaptı. Aşırı yağmur ve dolu nedeniyle araçlar trafikte güçlükle ilerledi.
 
ÇORLU´DA ÇOK SAYIDA AĞAÇ DEVRİLDİ, ÇATILAR RÜZGARDAN UÇTU
Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde akşam saatlerinde başlayana sağanak yağış nedeniyle bir ağaç devrilirken çok sayıda çatıda uçtu.
 
Dün akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur yerini kısa sürede doluya bıraktı. Rüzgarında etkisiyle hızını artıran yağmur nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Bir çok mahallede ise çatılardan düşen malzemeler araçlara hasar verdi. Çok sayıda evin çatısı uçtu. Çatıların uçtuğu bölgelerde polis bu bölgelerde araç giriş çıkışını yasakladı. İlçe genelinde ise elektrik tellerinin kopması nedeniyle elektrik akımları bir süre kesildi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol