Silivri Facebook
banner88

Yılmaz Bozkurt'tan Dava
 
Değirmenköy’ün tanınmış ve sevilen isimlerinden Belediye Meclis Eski Üyesi Yılmaz Bozkurt ve Değirmenköyspor Kulüp Başkanı Burhan Bozkurt hakkında ortaya atılan iddialar üzerine savcılığın yaptığı aramalar sonucunda jandarma tarafından yapılan tespit  tutanağında Yılmaz Bozkurt’un evinde her hangi bir suç unsuruna rastlanmadığı şu ifadelerle net bir şekilde belirtildi ;
 
Şüpheli Yılmaz Bozkurt ve işlem Tanığı Şenol Fidan ile birlikte Yılmaz Bozkurt’a ait eve girildiğinde evde her hangi suça konu malzemenin tespit edilemediği, evin müştemilat kısmında bulunan depo ve bahçedeki ardiye kısımlarında yapılan arama da konusu suç teşkil eden unsura rastlanılmadığının tespit edildiği. Jandarmanın bu tespitinin ardından savcılığın Yılmaz Bozkurt hakkında takipsizlik verdiği belirtildi. 
 
Yılmaz Bozkurt’un evinde gerçekleşen arama sonrası Jandarma tarafından tutulan tespit tutanağı şöyle; 
Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığının 10.07.2009 gün ve 2009 / 5482 ve Silivri Cumhuriyet Başsavcılığının aynı tarihli2009/938 sayılı arma kararına istinaden arama işlemini yapmak amacı ile müşteki aslen Malatya ili kale ilçesi Bent köyü nüfusuna kayıtlı Mustafa ve Cemile oğlu Malatya 01.07.1956 doğumlu Sami Kızıltaş ve işlem tanığı Değirmenköy Beldesi Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı Muhtar Vekili Şenol Fidan ile birlikte Şüpheli aslen İstanbul ili Silivri İlçesi Değirmenköy Beldesi Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı nüfusuna kayıtlı İsmail ve Nermin oğlu Değirmenköy 15.01.1963 doğumlu Yılmaz Bozkurt’a ait Değirmenköy beldesi mahallesi sokak no: sayılı evine gelindiğinde şüpheli Yılmaz Bozkurt’un evinde olduğunun görülmesi üzerine şüphelinin yakalandığı bahse konu arma karı kendisine gösterilerek ve okunarak evinde arama yapılacağı evinde bulunan değerli eşyaların yanına alması gerektiği hususunun hatırlatılmasının ardından şüpheli Yılmaz Bozkurt’un ikamet ettiği evin alt kısmı mağaza şeklinde olacak şekilde 4 kattan oluştuğunun görüldüğü ve Yılmaz Bozkurt’un ikinci kat sağ taraftaki dairede oturduğunun tespit edildiği ve müşteki Sami Kızıltaş, Şüpheli Yılmaz Bozkurt ve işlem Tanığı Şenol Fidan ile birlikte Yılmaz Bozkurt’a ait eve girildiğinde evde her hangi suça konu malzemenin tespit edilemediği, evin müştemilat kısmında bulunan depo ve bahçedeki ardiye kısımlarında yapılan arama da konusu suç teşkil eden unsura rastlanılmadığının tespit edildiği; işlem sonucundan Silivri Nöbetçi C.Savcısına bilgi verildi.
 
BOZKURT’TAN TAZMİNAT DAVASI
Değirmenköy’de geçtiğimiz hafta sonuna damgasını vuran olay sonrası yaşanan gelişmelerden sonra bir gazetede kendisi hakkında çıkan iddialar karşısında yasal haklarını aramak için yargıya gittiğini belirten Yılmaz Bozkurt gazetemize şu açıklamada bulundu ;
 
"Yaşanan talihsiz olay sonrası aile fertleri olarak çok üzüldük. BU üzüntüyü yaşarken bir de üstüne üstlük bir gazetede şahsım ile ilgili aslı astarı olmayan haberler yayınlandı. Jandarma’nın raporunda da görüleceği üzere evimde yapılan aramalarda bana isnat edilen suç ile ilgili her  hangi bir bulguya rastlanmadı. BU tespit üzerine de savcılık hakkımda takipsizlik kararı verdi. Beni ve ailemi böyle asılsız ve yüz kızartıcı bir ithamla zan altında bırakanlar ve basın yolu ile yalan yanlış kamuoyuna olayı duyuranlar hakkında yasal işlemler başlattım. Hem benim hakkımda böyle bir suçlamada bulunarak onurumu zedeleyen, ailemi üzen şahıslar hakkında yasal yoldan haklarımı arayacağım, hem de bunu araştırmadan haber yapan, evimde olay ile ilgili hiçbir malzeme  bulunmamasına karşın gazetede tam tersine adım kullanarak evimde şikayetçi şahsın malzemelerinin bulunduğuna dair yazı yazıp beni basın yolu ile küçük düşüren gazete ve muhabiri hakkında da gerekli yasal işlemlere başvurdum. Adalet yerini buldu. Şimdi iftiracılar adalet huzurunda yargılanacak."
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol