Silivri Facebook
banner88

Yoğurt Keyfi
 
Silivri’de belediyenin düzenlediği tüm sosyal ve kültürel etkinliklere katılan misafirlere Silivri Yoğurdu hediye eden Silivri Belediyesi, önceki gün de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bu geleneğini sürdürdü.
 
Silivri Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tüm meclis üyelerine ve personeline Silivri Yoğurdu ikram etti. Silivri Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan komisyon toplantılarında, İlçe ve Belde Belediye Başkanları yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve belediye personeline Silivri Yoğurdu ikram etti.
 
Silivri Belediyesi’nin, bütçesi onaylanan diğer belediyelerin tatlı ikramları ve hediyelik eşya dağıtımlarının aksine ilçenin simge ürünü olan yoğurdu ikram etmesi farkını bir kez daha gösterdi.
 
KARAKAŞ, İBB MECLİS ÜYELERİNE YOĞURT İKRAM ETTİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkan Vekili görevini de sürdüren Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş’ın ikram ettiği Silivri Yoğurtları, meclise damgasını vurdu.
 
Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Metin Karakaş tarafından ikram edilen Silivri yoğurtları afiyetle yenirken, tüm meclis üyeleri yoğurdun lezzetini beğendiklerini ifade ettiler.
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol