Silivri Facebook
banner88

Direkler Teker Teker Yıkıldı
 
Bu arada yıkılan direklerin zaman içerisinde telleri görünmeye başladı. Sanki bu kalın direklerin içerisinde beton bulunmamaktaydı. Bu arada zaman içerisinde bu direklerin üzerinde devletin milyarlarca para ödediği tellerde hırsızlar tarafından çalındığı öğrenildi.
 
Bu duruma devletin bir an önce müdahale etmesi gerektigini söyleyen Silivri Küçük Kılıçlı halkı " Hırsızların çaldığı tellerin, direklerde kalan parçaları rüzgârlı havalarda yoldan geçen araçlara çarpıyor. " diyerek dert yandılar.
 
Devletin malının ne kadar hoyratça yok edildiğine dikkati çeken yöre halkı " Bu paraları milletçe biz ödüyoruz. Onlar ise iş olsun çuval dolsun misali, har vurup harman savuruyorlar. Bu harcanan paralar da tüyü yetmemiş çocuklarımızın da hakkı bulunmaktadır. Kimse bu paraları sokaklardan toplamıyor. Daha sonra çıkıp bizim devletimiz tüm bunları bizden geri alıyor. Okullar açılmıyor, yollar yapılmıyor deniliyor. Sıra kendilerine geldiği zaman ise durum ortada.  Bunca paraya yazık değil mi? Yüzlerce direk çürütülüyor. Yapılırken de galiba çürük yapılmış. Dikilirken de öyle dikilmiş "dediler.
 
HABER : İSMAİL GÜÇLÜ 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol