Silivri Facebook
banner88

En Özel Fotoğraflar Burada
 
Kaynak : Haberler
 
İlk kez düzenlenen bir sergiyle Maxi City ziyaretçilerinin beğenisine sunulan fotoğraflar "Anadolu Ajansı'nın Gözüyle Euro 2008 ve Milli Takımımız" isimli fotoğraf sergisi, 06-20 Temmuz tarihleri arasında Silivri ve Çengelköy Maxi City'de gün boyunca ücretsiz olarak gezilebilecek.
 
7 - 29 Haziran tarihleri arasında Avusturya-İsviçre'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Euro 2008 Finallerine adını "Geri dönüşlerin kralı" olarak yazdıran A Milli Futbol Takımımız'ın fotoğraflarından oluşan farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. "Anadolu Ajansı'nın Gözüyle Euro 2008 ve Milli Takımımız" isimli fotoğraf sergisinde, Milli Takımımız'ın turnuva boyunca oynadığı maçlardaki gol sevinçlerinden, hırs dolu ikili mücadelelerine, yaşadığı stresli dakikalardan ilginç pozisyonlara kadar en renkli kareler bir arada bulunuyor.
 
A Milli Futbol Takımımız'ın uzun yıllar hatıralardan silinmeyecek Euro 2008 macerasını belgesel tadında yeniden yaşatacak bu özel sergi, 06-20 Temmuz tarihleri arasında Silivri ve Çengelköy Alışveriş Merkezleri'nde ziyaret edilebilecek.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol