Silivri Facebook
banner88

Fatura ödemelerinde yeni dönem!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
İstanbul çapında 300 ayrı yerde hizmet veren Yetkili Ödeme Merkezi’nin, bir yeni şubesi de Selimpaşa’da açıldı. Bölgemizde bir ilk olan merkezin açılışını Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu birlikte yaptı.
 
Kaymakam Demirkol, merkezin hizmetleri hakkında bilgi aldı.
 
Konu ile ilgili görüştüğümüz Yetkili Ödeme Merkezi Sorumlusu Emre Albayrak, şu bilgileri verdi
 
“Bu, Oyak Bank sistemi üzerinden, insanların güvenle paralarını yatırabilecekleri, anında sisteme geçen bir hizmet. İnsanlar, yetkili ödeme merkezimizden elektrik, su, telefon, doğal gaz gibi faturaları, günü geçmiş de olsa güvenle yatırabilirler. İnsanlar sırada beklemeden, Türkiye’nin en ucuz havale işlemleri, EFT işlemlerini yapabilir, her türlü kredi kartını yatırabilirler”
 
Yetkili Ödeme Merkezi’nden yararlanmak işin Oyak Bank’ta hesabın bulunmasına gerek olmadığını söyleyen Albayrak “Bu en çok sorulan soruların başında geliyor. Oyak Bank’ta hesabınızın bulunması gerekmiyor. İnsanlar faturasını alıp bize getiriyorlar. Yatırdıktan sonra da verdiğimiz dekontu, işlem teyit makinesine tutarak yatıp yatmadığını kendisi kontrol edebiliyor” şeklinde konuştu.
 
Fatura bedeli dışında, her fatura için 0.95 kuruş ücret aldıklarını söyleyen Yetkili Ödeme Merkezi Sorumlusu Emre Albayrak “Bu bölgede sadece Selimpaşa’da bulunan Yetkili Ödeme Merkezi’mizin bir şubesini de ilerleyen zamanlarda Silivri’de açmayı hedefliyoruz” dedi.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol