Silivri Facebook
banner88

''Güzel Bahçe''de Kahvaltılı Günler Başlıyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait olan araziyi satın alan Silivrili işadamı Mustafa Can, Saklıbahçe isimli Restoran’ı, Güzel Bahçe ismiyle yeniden hayata geçirmişti. İşletmeciliğini Zuhal- Şaban Pamuk çiftinin üstlendiği Güzel Bahçe Mangal Et Lokantası, müşterilerine eşsiz damak tadıyla hizmet vermeyi sürdürüyor.
 
Bekir Usta “Gelin, görün kararı siz verin”
İşletmenin ustalığını yapan, Silivri’nin eski ve tanınmış ustalarından Adıyamanlı Bekir Usta, farklı lezzet anlayışlarını şu şekilde anlattı “İşletmemizde kebabından, alinaziğine, altı ezmelisine kadar birçok çeşidimiz mevcut. Kendi özel olarak kullandığımız soslarla, lezzet farkımızı yaratıyoruz. Her kesime, her damak tadına hitap eden çeşitlerimizle, hizmet veriyoruz. Her türlü toplantıda, sabah kahvaltısı ya da akşam yemeklerinde sizlerin hizmetindeyiz. Biz ne kadar söylesek de, insanlar tatmadan karar veremezler. Gelsinler, görsünler lezzet farkına kendileri karar versinler”
 
Güzelbahçe’de kahvaltılı günler başlıyor
Güzel Bahçe Mangal Et Lokantası, et üzerinde ki iddialı kalitesini başka alanlara da taşıyor.
Pazar günleri saat 10.00- 13.00 arası kahvaltının da verilmeye başlandığı Güzelbahçe’de, çimlerin üzerinde yapılacak bir kahvaltının tadı bir başka güzel.
Güzelbahçe’nin işletmeciliğini yapan Zuhal Alptekin Pamuk, ustalarının çok lezzetli yemekler yaptığını belirterek, özellikle et üzerine iddia olduklarını söyledi. Pamuk, Mustafa Can’ın kendilerine sunmuş olduğu bu imkanları en güzel şekilde değerlendirip, müşterilerine sunduklarını ifade etti.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol