Silivri Facebook
banner88

İlk Tepkiler !!!
                       Haber: Cihangir Davutoğlu
Murat ALTAŞ :     Silivri de oturup İstanbul da çalışan ve İstanbul’a yolu düşen binlerce Silivrilinin yıllardır Silivri otobüslerinden çektiği eziyet umarım artık sona erer. Silivri İstanbul arası 60 küsur durak, insanlar üst üste, saygısızca muamele, fahiş fiyat vb. gibi durumlar saymakla bitmez ve her Silivrili bunları yıllardır yaşıyor. Silivri de oturup ekmeğini İstanbul da kazananın Tuzla da oturup Mecidiyeköy de çalışandan ne farkı var. Onlar insan da Silivrililer başka bir şey mi? Bu haksızlık neden? Ama belli ki bazı kesimlerin bu işten çıkarları var ve hala 10 yıllardır ulaşım tekellerinde. Ne sabahları bir Express otobüs var ne otobandan direk otobüs. Hiç biri yok ve dur kalklarla geçen yola iki kat fazla para ödüyoruz. Bu mu Silivrilinin hak ettiği değer? Ama artık değişmeli. Her şey değişiyor bu da değişmeli. Bu konuyu sonuna kadar destekliyor ve değerli Silivrililerin de duyarlı olmasını rica ediyorum.
 
Gizem: Silivri’de yaşayıp İstanbul da çalışan biri olarak bize karşı yapılan bu adaletsiz uygulamayı kınıyorum. Belediye başkanları gelip gidiyor. Bir sürü vaatler veriliyor. Silivri’de bir takım şeyler değişiyor. Ama neden bu Silivri Birlik zulümü bir türlü bitmek bilmiyor. Biz Silivri de yaşayan vatandaşların, İstanbul da hatta tuzlada yaşayan vatandaşlardan ne farkımız var. Daha mı zenginiz? Hepimiz ekmek parası kazanmak için o kadar yolu gidiyoruz. Neden daha fazla para ödüyoruz. Bunun cevabını kim verecek. DEĞİŞİM Gazetesi ve Silivriliyiz.com başlattığınız uygulama çok güzel inşallah neticesini alabiliriz.
 
İmagemaker:  Aynen arkadaşlar bende zamanında sormuştum bu İETT yetkilerine neden fiyat farkı var ve neden her yerden ulaşamıyoruz Silivri’ye diye. Ben bağcılarda çalışıyorum ama Silivri’ye ulaşmak için Yenibosnaya gitmem gerekiyor.
bana verilen cevap: oradaki insan yoğunluğununa göre filo artırıyorlarmış Allah aşkına Silivri kocaman şehir kiptaş konutlarıyla birlik de insan sayısı da artı..resmen Silivri üvey evlat muamelesi görüyor...SİLİVRİLİYİZ.COM ...SİZDEN RİCAM BU ULAŞUM KONUSUNUN ÜSTÜNE GİTMENİZ..çünkü başka ilçelere ulaşım kolay ve fiyat farkı yokken..Silivri’ye gitmek hem pahalı hem de zor....dilerim bütün Silivri bu konuda duyarlı olur tepkisini gösterir..
 
Orkan : 10 senelik Silivriliyim şimdiye kadar bu eziyet hiç bitmedi ve bitmeyecek gibime geliyor. İnsanları balık istifi taşıyorlar ücret deseniz ayrı bir dert haberde de yazılı olduğu gibi tuzla’nın uzaklığı kadar Silivri çift bilet 3 lira olması gerekir bence buna bir çözüm bulunsun artık halkın çilesi sona ersin.
 
Silivri: ücret adaletsizliğini giderilmesi için burada birleşip hepimiz bastırmalıyız ve İETT seferlerini daha düzenli olması için uğraşmalıyız.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol