Silivri Facebook
banner88

İzzet Altınmeşe Coşturdu
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediyesi 5. Ramazan Etkinlikleri'nde önceki akşam Silivrili sanatçı Tarkan Keser ve yine Silivrili sanatçılardan oluşan Grup Keyif sahne aldı. Trakya müziklerini enstürmanları ile şölene dönüştüren Grup Keyif'e Tarkan Keser de şarkıları ile eşlik etti.
 
Tarkan Keser, Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini başarı ile seslendirdi. Keser ve arkadaşlarının 1 saati aşkın programında izleyenler de şarkılara eşlik etti. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Tarkan Keser ve arkadaşlarına bir buket çiçek vererek teşekkür etti.
 
İZZET ALTINMEŞE COŞTURDU
Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi İzzet Altınmeşe çadırdaki coşkuyu doruğa çıkardı. Sempatik sanatçı, Trakya’dan Anadolu’ya uzanan geniş repertuarı ile türküleri seslendirdi. Fıkraları ile programa renk katan, her türküsünden sonra ayakta alkışlanan İzzet Altınmeşe’nin programında çadırda boş yer kalmadı. İzleyenlerin istek şarkılarını da seslendiren Altınmeşe, yaklaşık bir saat sahne aldı. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İzzet Altınmeşe’ye bir buket çiçek vererek teşekkür etti.
 
Silivrili vatandaşlar yaklaşık 2,5 saat süren programda doyasıya  eğlendi.
 
                 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol