Silivri Facebook
banner88

Kaçak Elektrik Operasyonu


Kaynak : Değişim Gazetesi

Silivri Fatih Mahallesi’nde kaçak elektrik ihbarı üzerine gelen Cevizlibağ Kaçak Elektrik Takip Müdürlüğü’ne bağlı 5 ekip, önceki gün tüm mahallede kontroller yaptı. Kaçak elektrik kullananların elektriğini kesen görevliler, bölgede birçok kaçak elektrik kullanan hane ve dükkan tespit etti. Zabıt tutan görevlilere tepki gösteren mahalle sakinleri “5 katlı apartmanlara, fabrikalara girmeyin, gelin garibanlarla uğraşın” diyerek tepki gösterdiler.

Çelik “Gece gündüz demeden kaçak elektrikle mücadele ediyoruz”
Konu ile ilgili görüştüğümüz Silivri Bedaş İşletme Müdürü M. Sıddık Çelik şunları söyledi:

“Silivri Bedaş İşletme Müdürlüğü, Genel Müdürlük ekipleri ile birlikte gece gündüz demeden kaçak elektrikle mücadele etmektedir. Kaçakla mücadele ederken sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ancak vatandaşlarımızın da bizim kadar kaçak elektrik kullanan kişi ve kuruluşları kurumumuza haber vermesi gerekiyor. Kaçak elektrik ihbarında ihbar eden şahsın isminin deşifre edilmesi açıklanması mümkün değildir. Tüm halkımızın 444 4222 telefona bildirdikleri gibi işletme müdürlüğümüzün 186- 7272 21 07 ve 727 21 08 nolu telefonlarla da bizlere ulaşıp ihbar yapabilirler” dedi.

Fatih Mahallesi’ne yapılan kaçak elektrik kontrollerini değerlendiren Çelik
“Siz basın mensuplarının da hazır bulunduğu ve gördüğü gibi Fatih Mahallesi sınırları içerisinde Romen vatandaşlarımızın hangi şartlarda elektriği kaçak kullandıklarına sizlerde şahit oldunuz. Yapılan bu hareket devlet malına zarar verdikleri gibi yerlerde hiçbir güvenlik önlemi alınmadan Alçak Gerilim direklerinden iletkenler delinerek kaçak elektrik aldıklarını tespit ettik. Alçak Gerilim direklerinden kaçak elektrik kullanan bu vatandaşlarımız kendi can güvenliklerini hiçe saymaktadır”
şeklinde konuştu.

Melis AVCI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol