Silivri Facebook
banner88

Kaldı Birtek Türkiye Finali
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen, Türkiye genelinde lise ve dengi okullar arasında gerçekleştirilen Halk Oyunları Yarışması’nda il birincisi olan Silivri Endüstri Meslek Lisesi-Anadolu Teknik Lisesi, şimdi de Marmara bölgesinde birincisi oldu.
 
İl birincisi olmasının ardından, bölge çapında yapılacak yarışma için Çanakkale’ye giden Silivri Endüstri Meslek Lisesi-Anadolu Teknik Lisesi Halk Oyunları Ekibi, gösterdiği büyük başarısı sonucu, bölge birinciliğine yükseldi.
 
Öğrencilerinin sevincini paylaşan Silivri Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve halk oyunları ekibinin en büyük destekçilerinden Muhsin Gökhan “Kazanacağımızı biliyorduk. Biz bir ekibiz ve birbirimizden gurur duyuyoruz. İlçe birinci olduk. Daha sonra il’de ve Marmara bölgesinde. Şimdi inşallah Türkiye yarışmasını da kazanacağız.” dedi.
 
Okul Beden Eğitimi öğretmeni ve halk oyunları ekibinin en büyük destekçilerinden Muhsin Gökhan ve ekibin folklor eğitmeni Özcan Sütçüoğlu önderliğinde büyük bir özveriyle çalışan öğrenciler, şimdide Türkiye finallerinde yarışacaklar.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol