Silivri Facebook
banner88

Lunaparkta Yine Yer Krizi
 
Bunun üzerine lunaparka bu kez Silivri Boşnak Bahçe Mevkii’nde yarlar bölgesinde bir yer tahsis edildi. Lunaparkın bu alana taşınmasının ardından ise bu kez yine ortaya başka bir kriz çıktı.
Silivri Boşnak Bahçe Mevkii olarak bilinen yarlar bölgesinde lunaparka tahsis edilen alanın dolgu bölgesi bir alan olduğu ve dolgu bölgesinde bulunan alanların kullanımının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğundan, Silivri Belediyesi tarafından yapılan tahsisisin yanlış olduğu iddia edildi.
Bu konunun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne iletildiği belirtilirken lunaparkın bu alanda kurulmasının mümkün olmayacağı iddia ediliyor.
 
İki kez lunaparka yer tahsis eden Silivri Belediyesi ilkinde Anıtlar Yüksek Kuruluna, ikincisin de ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne tosladı. Her iki tahsisi de belediye encümen kararı ile yapan Silivri Belediyesi’nin bu durum karşısında alacağı tavrın ne olacağı merak konusu.
 
Ayrıca ikinci kez yapılan yer tahsisinin de sakıncalı çıkması yüzünden oldukça zor durumda kalan ve zarar eden firmanın nasıl bir yönteme başvuracağı merakla bekleniyor.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol