Silivri Facebook
banner88

Silivri Birlik Otobüslerini Başkan Turan'da Onayladı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
İETT Silivri Özel Halk Otobüslerinin kapasitesi arttırılıyor. Küçük, dar koridoru ve bagajı olmaması nedeni ile vatandaşlar tarafından sıkça şikayet alan Silivri Birlik’ler değişti.
 
Daha konforlu bir hizmet verebilmek için, çeşitli firmalara ait otobüsleri belli aralıklarla deneme seferleri düzenleyen Silivri Birlik Yönetim Kurulu, Tezeller LN 280 ve BMC’de karar kıldı.
Silivri hattının yöneticileri geçtiğimiz günlerde, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve başkan yardımcılarına yeni otobüsleri tanıttı.
 
2005 yılından itibaren eski adıyla Silivri Birlik olan yolcu taşıma araçları, İETT kapsamına alındı ve Özel Halk Otobüsü olarak hizmet vermeye başladı. Geçiş sürecinde eskisine göre daha az yolcu taşıma kapasitesine sahip olan Silivri otobüsleri, kapasitelerini arttırma kararı aldı. 43 yolcu taşıma kapasitesine sahip 96 adet yeni otobüsün alımı İETT’den onaylandı. 15 Haziran 2008’de yeni araçları hizmete sunmayı hedefleyen Silivri hattının yöneticileri ve Silivri Birlik Kooperatif Başkanı Coşkun Aygören, yeni araçlarını Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Başkan Yardımcısı Metin Karakaş ve Başkan Danışmanı Sancak Dolar’a da tanıttı. 
Silivri hattının yeni otobüsleri, vatandaşların talebi de dikkate alınarak geniş bagajlı olarak belirlendi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol