Silivri Facebook
banner88

Silivri'den Kadıköy'e Ziyaret
 
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar davete, ekip arkadaşlarıyla birlikte katıldı.
 
Belediye Başkanları Projeleri inceledi
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün daveti üzerine belediye içerisindeki birimleri ve hizmete giren projeleri incelemek üzere Kadıköy Belediyesi’ne misafir oldu.
 
Davete Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara katıldı.
 
Başkan Işıklar’ın yer aldığı davette Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Uzun, Özel Kalem Müdürü Emine Tarin ile Halkla İlişliler Müdürü Meral Türkmen’de yer aldı.
 
Kadıköy Belediyesi bünyesindeki müdürlükler ve faaliyet alanları hakkında bilgiler alan Belediye Başkanları; Evlendirme Dairesini, Çocuk Sanat Merkezini, çocukların ücretsiz diş muayene ve tedavilerinin yapıldığı Diş Polikliniği ile İstanbul’un tek opera salonu olma özelliğini taşıyan Süreyya Operası’nı gezerek, çalışmaları ile ilgili bilgi aldılar.
 
Veteriner Müdürlüğü’nden kent içerisinde yer alan hayvanlarla ilgili tedavi bakım çalışmalarındaki son uygulamalar ve sivrisinekle mücadele ile ilgili bilgilendirilen Belediye Başkanları, daha sonra Özgürlük Parkı’na giderek yeşil alan çalışmalarını ve oyun spor aletlerini inceledi.
 
Işıklar: “Çalışmalar oldukça başarılı”
Kadıköy Belediyesi’nin projelerini ve çalışmalarını takdir ettiğini belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “Her alanda planlı ve programlı hareket edilmiş. İnsan odaklı yapılan her çalışma, kentin kalkınmasında büyük önem taşır. Bizde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz tüm projelerimizle ilçemizi çağdaş bir kent seviyesine ulaştırma amacı güdüyoruz” dedi. Davete katılan tüm Belediye Başkanları başarılı projelerinden ve kendilerini ağırladıklarından dolayı Kadıköy Belediyesi Başkanı Selami Öztürk’e teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol