Silivri Facebook

''Şimdiki gençlerde iş yok !'' diyenlere armağanımızdır
Yaptıkları ziyaretlerde duygusal anlar yaşadığını söyleyen öğrenciler, bu tür ziyaretlerin her zaman yapılmasını, yaşlıların hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini söyledi.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz günlerde Çanta Huzurevi’ni ziyaret eden öğrenciler, sık sık yaptıkları ziyaretlere bir yenisini ekledi. Öğrenciler, yaşlıları fırsat buldukları her zaman ziyaret ettikleri, onları unutmadıklarını ve onları mutlu görmenin kendilerinde daha büyük mutluluk yarattığını söyledi.
 
Bu ziyaretler sırasında huzurevi sakinlerinin öğrencilerden fotoğraf köşesi oluşturma isteğini de yerine getiren öğrenciler, yaşlılarla birlikte çektirmiş oldukları fotoğrafları çerçeveleterek kendilerine hediye etti.
 
Ziyaretler sırasında çekilen güzel ve anlamlı fotoğrafların çerçeve yapılmasında, okul öğrencilerinden Buse Kaygusuz, Ecem Yavuzbilge, Günnur Altınkök, Hazal Acay, Tuğçe Hazinedar ve okul öğretmenleri Hasan Şeyban maddi ve manevi destekte bulundu.
 
Yaptıkları ziyaretlerde duygulu anlar yaşadıklarını, üzülerek huzur evinden ayrıklarını söyleyen öğrenciler, bunun yanında hem büyüklerinin isteklerini yerine getirmekten, hem de okulun adının böyle bir fotoğraf köşesinde de duyuracak olmanın vermiş olduğu memnuniyeti dile getirdiler.
 
Ziyarete gelen diğer arkadaşlarının da huzur evini ziyaret etmekten çok memnun olduğunu, bur tür ziyaretleri devamlı yapmak istediklerini söyleyen öğrenciler,  büyüklerinin isteklerini yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Okul öğretmenleri Hasan Şeyban’ın, bu tür gezi ve faaliyetleri sık sık düzenlemesinden memnun olduklarını belirten öğrenciler, öğretmenleri Hasan Şeyban’a teşekkür etti.
 
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencileri, yaşlılarla vedalaşarak huzur evinden ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol