Silivri Facebook
banner88

'' AKBABALAR BOŞUNA SEVİNMESİN ''
 
Silivrispor Kulüp eski Başkanı Turan Turan konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi :  İki dönem hizmet verdiğim Silivrispora maddi ve manevi olarak çok önemli hizmetlerimiz olmasına karşın , bazı kesimler tarafından  sırf siyasi rant elde etme adına çok acımasız eleştirilere maruz kaldık.
 
Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla verdiğimiz hizmetler taktir edileceği yerde neredeyse bazı kişilerce hırsız konumuna düşürülmek istendik. Bu yüzden savcılığa müracaat ederek dönemimize ait olan incelemenin yapılmasını bizzat ben istedim. Hesaplarımız incelensin ve ne yaptığımız ortaya çıksın. Ondan sonra bizde yasal olarak hakkımızı bu incelemelerin ardından arayacağız.
 
BEK“AKBABALAR SEVİNMESİN  “
 
Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek Silivrispor Kulübü ile ilgili ortaya atılan iddiaya yazılı olarak cevap verdi. Silivrispor Kulübüne her hangi bir polis baskını olmadığını belirten Bek’in açıklaması şöyle :  Yönetime seçildiğimizden beri Silivrispor ve Silivrispor yönetimini karalama adına yalan yanlış bir sürü haber yapan şahıs yine Silivrispor yönetimini ve Silivrisporu karalama adına maalesef bilmediği bir konuda yine camiamıza saldırmıştır.
 
KULÜBE BASKIN YOK
 
Silivrispora polis baskın yapmamıştır. Sadece Silivrispor Kulüp eski Başkanımız Turan Turan’ ın hakkında çıkan iddiaları inceletmek üzere savcılığa kendisinin bizzat müracaat etmesi üzerine dün öğle saatlerinde emniyet mensubu arkadaşlar kulübümüze gelerek bizden geçmiş döneme ait evrakları incelemek üzere istemişlerdir. 3 dönem geriye dönerek istenilen belgeleri toparlayarak emniyetteki arkadaşlara teslim etmemiz iftar saatinin de araya girmesi ile birlikte  akşam saatlerini buldu.
 
Geçmiş dönemlere ait memur arkadaşların istediği resmi evraklar temin edilerek kendilerine imza karşılığı teslim edilmiştir. Olay bundan ibarettir. Böylesine bir olayda bile Silivrisporu  ve konu ile hiç ilgisi bulunmayan mevcut yönetimi karalama yapan kurum ile kişilerden yargı önünde hesap sorulacaktır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol