Silivri Facebook
banner88

'' DEĞİRMENCİ'YE HİÇ YAKIŞMIYOR ''
 
Konu ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek kulübün birileri tarafından  siyasi rant aracı haline getirilmeye çalışıldığına dikkat çekerek şu görüşlere yer verdi :  Silivrispor kulübü 50 yılı aşkın bir süredir şerefli bir maziye sahiptir. Hiçbir zaman siyasi çekişmelerin içerisinde yer almamıştır. Son aylarda yaşanan olaylar kulüp yönetimi ve Silivrispor camiasını fazlasıyla üzmüştür. Sayın Değirmenci’nin yaptığı son açıklamada bunun tuzu biberi olmuştur. Silivrispor üzerinden siyaset yapılacak en son kurumdur. Bu kulüpte başkanlık yapmış ve Silivri’yi 15 yıl yönetmiş Sayın Değirmenci’ye yaptığı açıklama hiç yakışmadı. Maalesef kendisi yanlış bilgiler ile donatılmış olduğundan  böyle bir açıklama yaparak
 
Silivrispor camiasını üzmüştür.
 
Değirmenci’nin   açıkladığı gibi Silivrispor kulübü emniyet mensubu 5 polis tarafından  basılmamıştır. Kulübe gelen emniyet görevlisi arkadaşlar savcılığın talimatı doğrultusunda görevli arkadaşlarımızdan bazı belgeler istenmiştir. Bizden önceki  Turan Turan başkanlığındaki yönetime ait olan evrakları hemen temin etmek mümkün olmamıştır. Çünkü 3 yıllık geçmişe dönük evrağın bir anda bulunması mümkün değildir.
 
Bu yüzden eldeki mevcut evraklar memur arkadaşlara verilmiş ve bunlar bir yandan listelenmeye başlanmıştır. Bu arada da kulübümüz muhasebemize bakan ofisten de diğer istenilen evrakların tamamlanması sağlanmıştır. Yine Değirmenci’nin iddia ettiği gibi polis memuru arkadaşlar saat : 11.00 de gelip , saat 22.30 da kulübe terk etmemişlerdir. Polis memuru arkadaşların iftarı bile kulüpte yaptığı da doğru değildir. Sadece oruçlu olmayan iki arkadaşımız iftara gitmeyerek kulüpte evrakların listelenmesini sağlamışlardır. Diğer arkadaşlar iftar saati iftarlarını yapmaya gitmişlerdir. İftar sonrası da diğer evrakların tamamlanması ve alınan evrakların tutanakla teslim edilmesinin ardından memur arkadaşlar kulüp binamızı terk etmişlerdir.
 
“KAMUOYU YANILTILIYOR “
 
Sayın Değirmenci maalesef yaptığı açıklamalar ile hem kulübü yıpratıp  hem de kulüp yönetimini itham altında bırakmıştır. Sanki kulüpte yasa dışı işler yapılıyor da polis te Silivrispora böyle bir operasyon düzenlemiş gibi gösterilmeye çalışıyor. Oysa olay sadece geçmiş döneme ait evrakların incelenmesi için emniyet mensuplarının kulüp binasına gelmesinden başka bir şey değildir. Emniyet teşkilatı tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emri ile bir baskın yapılmamıştır. Fakat Selami Değirmenci’nin açıklamasında maalesef konu yanlış bilgiler yüzünden  değişik  şekilde kamuoyuna yansımıştır.
 
“ONA VERELİM KENDİ İŞLETSİN  “
 
Sayın Değirmenci otopark gelirleri için öyle bir hesap yapmış ki bu hesaba kargalar bile güler. Gelsin kendisine verelim bu alanları o paralı toplasın yarısı da kendisinin olsun. Bizde gelirimizi katlayıp kulübün kasasına daha fazla para girmesini sağlamış oluruz.  Otoparkların iddia edildiği gibi bir getirisi yok. Ya davulun sesi uzaktan  hoş geliyor yada siyasi rant elde edilme adına burada  maalesef kulüp Değirmenci tarafından kullanılıyor.
 
“ DAHA ÖNCE NE KESİLİYOR DU ? “
 
Bu kulüpte Sayın Değirmenci’de başkanlık yaptı. Bir çok başka arkadaşta. O zamanlar parklarda ne kesiliyordu ?  Hangi oto parkta yazar kasa vardı?  Kendi döneminde yaptığı bütçe gerçek bütçemiydi? Harcadığı paraların hepsini gösterme şansına sahipmiy di ?  Biz her dönemi biliyoruz. Şimdi bunların gündeme gelmesinin tek sebebi bana göre siyasi rant. Her türlü ranta karşı olduğunu söyleyen Sayın Değirmenci lütfen Silivrisporun sırtından siyasi rant elde etmeye çalışmasın ve Silivrispor camiasını üzmesin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol