Silivri Facebook
banner88

'' GÖLGE ETME BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ  ''
Seçildiğimiz günden itibaren sırf şahsi kaprisleri yüzünden Silivrispor ile ilgili  kasıtlı olarak olumsuz haberler yapan  bu arkadaşımız hakkında bundan sonra yasal yollara başvuracağımı öncelikle  belirtmek isterim.
 
YÖNETİMDEKİ HERKES EN AZ 100 ENGİN AKIN EDER
Seçilmiş olan Silivrispor yönetimini atanmış, kukla , beceriksiz ve basiretsizlikle suçlayarak eleştiri sınırlarını aşan Engin Akın önce dönüp bir aynaya baksın. Hepsinin belli bir mevkii sahibi olan yönetim kurulu üyelerinin  her biri her yönüyle en az 100 Engin Akın eder.
İNSANDA BİRAZ UTANMA OLUR
Haftada  üç gün Silivrisporu yazan bu arkadaşımız ne yazık ki Silivrispor kongresine bile gelmemiştir. Silivri spor açılışına gelmemiştir. Hadi bunları geçtik Silivrisporun bu güne kadar oynadığı 9 resmi maçın sadece ikisine gelmiş , diğerlerine gelmeden köşesinden yorumlar  yazarak kamuoyunu yanılmıştır ve yanıltmaya devam etmektedir
MAÇ SEYRETMEDEN NASIL YORUM YAZILIR?
Gazetecilik yaşantım boyunca maçları televizyonda izleyerek yorum yazan spor yazarları gördüm. Kendi izlemediği maçları bir başkasına köşesinden yorumlatan spor yazarları da gördüm. Ama izlemediği  bir karşılaşma hakkında iki gün üst üste maç yorumu yazan ilk gazeteci olarak Engin Akın’ı gördüm.
SİLİVRİSPOR-B.TRAKYA MAÇINI ÜMRANİYE’DE Mİ İZLEDİN?
Silivrispor-B.Trakya karşılaşması hakkında iki gün üst üste yorum yazan bu arkadaşımız maalesef bu maçı izlememiştir. İzlemediği maç için Engin Akın şu ifadeleri kullanıyor “ Silivrisporun muhteşem geçidine şahit olduk hafta sonu . Mesut Hoca ve talebeleri uzak bir diyardan zaferle ülkelerine dönen muzaffer bir ordu gibi gösterişliydiler. Kendilerini ve özlediği takımı sezon başından beri  görmek isteyen Silivrimizin güzel insanlarına olağan üstü bir gün ve maç seyrettirdiler .Teşekkürler “ deyip giden  köşe yazısında Engin Akın izlemediği maç içinde inanılmaz teknik yorumlar yapmış. Siz hiç maçı izlemeden böylesine yorumlar yapan bir spor yazarı gördünüz mü? Bunun adı sahteciliktir ve sahtekarlıktır.
ENGİN AKIN CUMARTESİ GÜNÜ NEREDEYDİ?
Cumartesi günü Silivri Stadı’nda ilçemizi 1. Amatör kümede temsil eden ve grubunda lider olan Çantasporun maçı ile Süper Amatör Küme Temsilcilerimizden Silivrisporun maçı vardı. Engin Akın ( Bölgenin tek spor muhabiri) bu maçı izleme ihtiyacı duymadı. Aynı gün aynı saatler İstanbul’da yine Süper Amatör Küme Temsilcilerimizden Alibeysporun  deplasmanda Kadırgaspor ile maçı vardı. Engin Akın  orada da yoktu. Yani bölgemiz takımlarının önemli karşılaşmalarını ( Bölgemizin tek spor muhabiri  ) Engin Akın izleme ihtiyacı hissetmedi. Peki kendisi cumartesi günü ne yaptı dersiniz?
Bölgemizi hiç ilgilendirmeyen , gazetesinde haber bile yapamayacağı bir maçı izlemeye gitti Ümraniye-Yenikyöspor maçına. Bu bizi tabiî ki ilgilendirmez. Herkes istediği maçı izleme özgürlüğüne sahiptir. Fakat bir insan aynı gün aynı saatte iki ayrı yerde olamayacağına göre nasıl oluyor da  böyle yazılar yazıyor. Bizi ilgilendiren taraf burası.
BUNDAN SONRA YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ
Bu güne kadar  iyi niyetli  ve hoşgörülü  yaklaşımlarımız maalesef sonucu değiştirmedi. İyi niyetimiz iyice suistimal edilmeye ve izlenmeyen maçlar hakkında yorum yazılmaya  , hakarete varan sözler sarf edilmeye başlandı.  Bizde yönetim kurulu olarak bundan sonra istemeyerekte olsa bu arkadaşımız ve bu arkadaşımıza  bilerek veya bilmeyerek alet olan basın kuruluşları ile adalet önünde hesaplaşacağız. Zamanını ve parasını gençliğe hizmet etmek adına harcayan yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın yaptıkları hizmetten dolayı taktir görmesi gerekirken hakarete uğraması hiçte hoş değil. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol