Silivri Facebook
banner88

11. MAVİ CUP BEACH VOLLEY TURNUVASI SİLİVRİ BELEDİYESİ KATKILARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Silivri Belediyesi’nin katkılarıyla Semizkumlar Mavi Yelken’de yapılan 11. Mavi Cup Beach Volley Turnuvası, yoğun katılımla gerçekleşti. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği turnuvada, 16 takım yarıştı.

Semizkumlar Mavi Yelken’de yapılan 11. Mavi Cup Beach Volley Turnuvası, Silivri Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşti. Geleneksel olarak gerçekleştirilen Beach Volley Turnuvası’nda bu yıl 16 takım yarıştı. Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan turnuvaya izleyici olarak katıldı. Bu tür etkinliklerin gençleri bir araya toplamak adına oldukça önemli olduğunu belirten Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir: “İlçemizin her bölgesine eşit şekilde hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Yazlık bölgelerimizi dört mevsim yaşanabilir bir hale getireceğiz. Gençlerimizin bu tür organizasyonlarla bir araya gelmesi bizleri mutlu etti. İleriki zamanlarda gerçekleştireceğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerimizde görüşmek ümidiyle” diyerek konuşmasını noktaladı.
 Mavi Yelken plajında iki gün boyunca devam eden turnuva sonunda, birinciye 400 TL para ödülü ve kupa, dereceye giren ilk 3’e de madalya ve kupa hediye edildi. 11. Mavi Cup Beach Volley Turnuvası Organizatörü Yunus Emre Bünyat, katkılarından ötürü Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir,  Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Muharrem Aydoğan ve Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen’e katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol