Silivri Facebook
banner88

5.Yaz Spor Okulu açıldı
 
Kaynak:Değişim Gazetesi

Silivri Belediyesi 5. Yaz Spor Okulu’nun resmi açılışı dün düzenlenen açılış töreniyle gerçekleşti. Şahin Spor tesislerinde yapılan açılışa Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Başkan Danışmanı Sancak Dolar, AK Parti İlçe Başkanı Halit Girgin, İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu, Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek ile yaz spor okulu öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Güneysu: “Bedeninizi dinlendirmenin en güzel yolu spor yapmaktır.”
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan törende ilk konuşmayı öğretmenler adına İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu yaptı. Güneysu “Esas olan önemli olan sağlam bir ruh ve sağlam bir bedendir. Son yıllarda bilim adamları çok ileri zekâlıdan önce çok hareketli bedenin ve güçlü bir ruhun daha önemli olduğunu vurguluyorlar. Bu nedenle bu işin yöntemi, bedeninizi ve ruhunuzu geliştirilmenin tek yöntemi de çalışmaktır, spor ile uğraşmaktır.
 
Tabi bunun devamında bütün meslek dallarında hayatınızın diğer bölümlerinde düşündüğünüz, planladığınız hedefe bu özelliklere sahip olmanızla daha çabuk varacaksınız. Daha hızlı düşünüp, daha çabuk sonuçlandıracaksınız. Bunun için bu tür etkinliklerde bize uzun dönemlerden beri ülkemizin gençliğine sağlam bir beden, sağlam bir ruh yapısına erişmesinde katkı sağlayan başta belediye başkanımıza huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı.
 
Turan: “Amacımız Silivri’den yeni Müjdatlar, yeni Gökseller çıkartmak.”
 
Güneysu’nun konuşmasının ardından spor salonundaki öğrencilerin “En büyük başkan bizim başkan sloganlarıyla kürsüye gelen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “Silivri’mizden yeni Müjdatların, yeni Göksellerin çıkması için Silivri Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.” dedi. Turan konuşmasına şöyle devam etti.
 
Bu çocuklarımızın gözlerinin içindeki o samimiyet, bizim samimiyetimizle birleşince işte böyle güzellikler ortaya çıkıyor. Biz çocuklarımızı çok seviyoruz ve Silivri’mizi inşa ederken de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, sizleri düşünerek bunları yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.5 yıldır Yaz Spor Okullarımızı yapıyoruz. Ücretsiz Yaz Spor Okullarımızda bize destek veren başta İlçe Spor Müdürümüz olmak üzere Sayın Kaymakamımıza, çok değerli öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkürlerimizi arz ediyorum.
 
Kurumsal işbirliği ile birlikte iş yapabilmek, “Ben” demekten daha çok “Biz” diyebilmek ve birlikte bir ekip olarak bu çalışmayı meydana getirebilmek gerçekten bizleri mutlu ediyor. Kulüplerimizin altyapısının oluşturulması ve Silivri’den yeni Müjdatların, yeni Göksellerin çıkması için Silivri Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz.
 
Değerli çocuklarımız değerli evlatlarımız yaz tatilinizin boşa geçmemesi için yine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün söylediği “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” ilkesinden dolayı size spor yaptırabilmek ve sağlam kafanızın sağlam vücutta olması için, vücudunuzun sağlam olması için her türlü desteği veriyoruz.
 
Sizlerden hiçbir şey istemiyoruz. Sadece istediğimiz yarınımızın teminatı olarak gördüğümüz sizlerin daha sağlam, daha genç, daha dinamik beyinlere sahip olmanız.”Dedi.

Silivri Belediyesi Yaz Okulundan öğrencilere ücretsiz eğitim

 
Silivri Belediyesi’nin 2004 yılından beri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Yaz Spor Okulu’nun kayıt dönemi 20 Haziran 2008 tarihinde sona erdi. Futbol, tenis, basketbol ve voleybol branşlarında eğitim verilecek olan Silivri Belediyesi 5.Yaz Spor Okulu’nun 1. dönemi 1 Temmuz 2008 Salı günü başladı, 30 Temmuz 2008 Çarşamba günü sona erdi.
 
Yaz Spor Okulu’nun 2. dönemi 4 Ağustos 2008 Pazartesi günü başlayacak, 29 Ağustos 2008 Cuma günü sona erecek. 370 öğrencinin yararlandığı eğitimler, Şahin Spor Tesisleri ve Silivri Kapalı Spor Salonu’nda veriliyor. Yaz Spor Okulu’nda Beden Eğitimi Öğretmenleri Yavuz Ergen, Uğur Alper, Kemal Yurt, Fikret Özdemir, Göksel Araçcı, Eralp Çelik ve görev alıyor.
 
Ayrıca açılış töreninin sonunda Hüseyin Turan, A.Refik Bek ve Halit Girgin’in penaltı atışları da renkli görüntülere sahne oldu.
 
Müge CESUR 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol