Silivri Facebook
banner88

Alibey Spor'da Kötü Başlangıç
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Alibeyspor Süper Amatör Kümede ilk devreyi 16 puanla kapatırken gurubunda 6. sıraya yerleşmişti. İkinci devreye iyi hazırlanırken gittiği iki deplasman maçından da mağlup olarak döndü.
 
Takımın genel durum hakkında gazetemize açıklama yapan Alibeyspor’un tecrübeli teknik adamı Mesut Tonta “Biz ikinci yarıya istediğimiz şekilde başlayamadık, kulübün yapısından dolayı kamp yapma dönemimiz yok ve antrenmanlarızı Silivri Stadında akşamları yapıyoruz ama aslında ikinci yarıya iyi hazırlanmıştık. İkinci yarıda Karadenizspor ve arkasından Es.Boğazkentspor’la karşılaştık iki maçı da kaybettik. Bizi 16 puan biraz rahatlık ve rehavete soktu. Bundan sonraki içeride oynayacağımız çok önemli iki maçımız var. Sultantepespor ve ondan sonra Bayrampaşaspor geliyor ama Sultantepespor maçını kesinlikle kazanmamız gerekiyor.
 
Çalışmalarımıza bayramda ara verdik mecburen saha olmamasından dolayı. İznimizi biraz uzun tuttuk ama hafta başından Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumaya kadar antrenman yapacağız ve Sultantepespor maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. İsmet, Rıza ve Fatih arkadaşlarımızla da işleri dolayısıyla yollarımızı ayırdık. İkinci yarıya başladığımızda bizimle beraber olmadılar.
 
Alt yapıdan iki-üç tane genç arkadaşımızı aldık ve onlarla kadromuza takviye yaptık. Daha öncelerde de söylediğimiz gibi bu takımın önce Süper Amatör’de kalıcı olması ve önümüzdeki yılın planlamasını iyi yapmamız gerekiyor. Takımdaki bu arkadaşlarla yolumuza devam edip içerdeki maçlarımızı kazanıp dışarıdan da puan almaya çalışacağız ve sezonu bu şekilde bitirmeye çalışacağız. Tabi ufak tefek eksiklerimiz oluyor ama yönetim maddi hem manevi olarak çok destek oluyorlar. Oyuncularda bunun bilincinde zaten kulübün yapısı da belli ödemeler gecikse de herhangi bir sıkıntımız olmuyor. Ama tabi ilk önce her yönüyle iyi bir kulüp olmamız gerekiyor tesisi, yönetimi ve futbolcusuyla ki önümüzdeki yıllarda kulüp olarak zorluk çekmesin.
 
Alt yapıda zaten sürekli takip ediliyor ve onlarda da belli kategorilerde iyi gidişat gösteren oyuncular var. Alibeyspor’un ileriye yönelik yarımları var tabiî ki ama bunu belli bir sisteme planlamaya bağlarlarsa bana göre önü açık olacaktır. Dediğim gibi biz içerideki maçlarımızı kazanıp dışarıdan puan alıp sezonu bu şekilde tamamlamak istiyoruz. Oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum ben, her geçen günde gençler kendilerini geliştiriyor. Bu şekilde bu sezonu tamamlayacağız” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol