Silivri Facebook
banner88

BJK'lı Yöneticilerden Silivri çıkartması

BJK’lı Yöneticilerden Silivri çıkartması
2008-2009 Türkcell süper ligi şampiyonu ve Türkiye Kupasının sahibi Beşiktaş Spor Kulübü Yöneticileri dun Silivri’deydiler


 2008-2009 Türkcell süper ligi şampiyonu ve Türkiye Kupasının sahibi Beşiktaşspor Kulübü yöneticileri dun Silivri’deydiler. İstanbul’dan Çanakkale’ye şampiyonluk balosuna katılmak için giden Beşiktaşspor Asbaşkanı Levent Erdoğan, Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Behçet Ümitlen, Beşiktaşsporlu Tiyatro sanatçısı ve yazar Aykut Oray, tiyatrocu ve Kurtlar vadisi dizisi oyuncusu Haldun Boysan, Fotospor gazetesi yazarı Hayri Hiçler, Dr. Birol Can ,Silivrispor eski hocalarından ve Beşiktaş Spor Kulübü eski futbolcusu Kahraman Kartaloğlu, derneklerden sorumlu yönetici Sefer Yılmaz ve çok sayıda Beşiktaşspor Kulübü yönetici dün Silivri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cafer Öpçin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Beşiktaş Spor Kulübü yöneticileri, Silivri Beşiktaşlılar derneği yönetici ve üyeleri ile birlikte Kılıç Balık Lokantasında kahvaltı yaparak sohbet ettiler. Kahvaltıdan sonra Silivrili Beşiktaşlılarla hatıra fotoğrafı çektiren yöneticiler Çanakkale’ye gitmek için Silivri’den ayrılarak Silivri’ye tekrar geleceklerini söylediler.

 

 2008-2009 Türkcell süper ligi şampiyonu ve Türkiye Kupasının sahibi Beşiktaşspor Kulübü yöneticileri dun Silivri’deydiler. İstanbul’dan Çanakkale’ye şampiyonluk balosuna katılmak için giden Beşiktaşspor Asbaşkanı Levent Erdoğan, Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Behçet Ümitlen, Beşiktaşsporlu Tiyatro sanatçısı ve yazar Aykut Oray, tiyatrocu ve Kurtlar vadisi dizisi oyuncusu Haldun Boysan, Fotospor gazetesi yazarı Hayri İşler, Dr. Birol Can ,Silivrispor eski hocalarından ve Beşiktaş Spor Kulübü eski futbolcusu Kahraman Kartaloğlu, derneklerden sorumlu yönetici Sefer Yılmaz ve çok sayıda Beşiktaşspor Kulübü yönetici dün Silivri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cafer Öpçin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Beşiktaş Spor Kulübü yöneticileri, Silivri Beşiktaşlılar derneği yönetici ve üyeleri ile birlikte Kılıç Balık Lokantasında kahvaltı yaparak sohbet ettiler. Kahvaltıdan sonra Silivrili Beşiktaşlılarla hatıra fotoğrafı çektiren yöneticiler Çanakkale’ye gitmek için Silivri’den ayrılarak Silivri’ye tekrar geleceklerini söylediler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol