Silivri Facebook
banner88

Filenin sultanları takdir topladı

Silivrispor Genç Bayanlar Voleybol Takımı ve Galatasaray Genç Bayanlar Voleybol Takımı arasında oynanan voleybol karşılaşması dün Burhan Felek Spor Salonunda gerçekleşti. 3-2 biten maçta Filenin sultanları güçlü rakibi Galatasaray’ı salladı ama deviremedi.

 
Silivrispor genç kızlar sahaya İrem-Damla-Buse-Gülşah-Buşra ve Gizem altısı ile çıktılar. Maçın ilerleyen saatlerinde oyunun gidişine göre kadroda bulunan Bilge, Özlem,Arzu ve Ceydan’nın oyuna katkıları oldu. Silivrispor’un deneyimli hocası Selçuk Helvacıoğlu’nun yerinde müdahaleleri, takımımızın inanılmaz gayret ve azmi seyirciler ile güçlü rakibin teknik kadrosu tarafından takdirle karşılandı. Maalesef maçın sonucu belirleyen 5.sette bireysel hata ve şanssızlıklar sonucu kızlarımız seti ve maçı rakiplerine  hediye etmiş oldular.
 
Maçın bitiminde salonda bulunan izleyiciler Silivrispor Bayan Voleybol takımının göstermiş olduğu kazana hırsı ve mücadelesini ayakta alkışladılar. Silivri’de ve Silivrispor bünyesinde bu denli yetenekli gençlerin olması ve onların gelişimine destek olanları, Voleybol İl Temsilci yetkilileri maçtan sonra şube sorumlusu Hasan Çetin’i Ve Silivrspor bayan voleybol takımları hocaları Selçuk Helvacıoğlu ile Selehat Özel’i tebrik ettiler. Silivrispor’un bulunduğu bölgede nedenli önemli bir kulüp olduğunu ve gençliğe ve spora verilen destekten dolayı da Silivrispor Kulüp Başkanı Sayın a.Refik Bek’e çalışmalarında başarılar dilediler.

Setler  şu şekilde:
1.SET:25-22 G.Saray
2.SET:25-21 Silivrispor
3.SET:25-19G.Saray
4.SET:25-22Silivrispor
5.SET:15-10G.Saray

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol