Silivri Facebook
banner88

Golf turnuvasını ''Dostluk'' kazandı!

Bugüne kadar uluslararası prestij turnuvalarının yanı sıra pek çok ulusal golf organizasyonuna sahasını açan Klassis Golf & Country Club, hafta sonu “Türk – Kore Dostluk Kupası”na da ev sahipliği yaptı. 22 Kasım 2008 Cumartesi günü Hyundai sponsorluğunda, aralarında iş dünyası ve sosyeteden tanınmış simaların da olduğu Türk ve Koreli, 100’e yakın golfçünün mücadele ettiği golf turnuvada kazanan “dostluk” oldu.

Aralarında iş ve sosyete yaşamının ünlü isimlerinin de olduğu 100’e yakın golfçünün dostluk mücadelesi verdiği turnuvada standart derecelendirme dışında, organizasyona özel olarak eklenen “Hole In One”, “Longest Drive”, “Nearst to Pin” ve “Nearst to Line” etapları, bu anlamlı turnuvayı daha da eğlenceli ve keyifli hale getirdi.

Hyundai sponsorluğunda organize edilen Türk-Kore Dostluk Kupası’nda golfçüler, bir yandan iki ülkenin kadim dostluğunu sahaya taşırken, diğer taraftan da çok özel armağanlar kazanma şansı yakaladı. Turnuvada 9. çukurda “Hole in One” (tek atışta topu deliğe sokma) başarısı gösteren golfçü, Hyundai marka otomobil kazanacaktı. Ancak, bu şansı yakalayan golfçü olmadığı için araba ödülü bir dahaki turnuvaya kaldı. Turnuvanın hem erkekler hem de bayanlar kategorilerinde 14. çukur öncesinde en uzun vuruşu yapan (Longest Drive) golfçüler ise Kızkulesi’nde iki kişilik yemek, Jolly Tur’dan 1.000 YTL değerinde seyahat çeki ve Head Pro Adnan Salmanlı’dan özel ders ile ödüllendirildi.

Türk - Kore Dostluk Kupası’nda, 7. çukur öncesinde tek atışta bayrağa en çok yaklaşan bayan ve erkek golfçüleri de Kızkulesi’nde iki kişilik yemek ve Jolly Tur’dan seyahat çeki dışında Klassis Golf & Country Club’da muhteşem bir hafta sonu tatili kazandı. Yine 14. çukurun bulunduğu sahada, belirlenen noktaya en yakın atışı yapan golfçüler de çeşitli armağanlar ile ödüllendirildi. 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol