Silivri Facebook
banner88

Golf'ün ustaları Silivri'de yarışacak!

2009 golf sezonu, önceki yıllarda olduğu gibi yine Türkiye Golf Federasyonu Türk Ustalar (Masters) Turnuvası ile açılıyor. Ülkemizin en iyi golfçülerini buluşturacak olan organizasyon, yarın Silivri'deki Klassis Golf Kulübü'nde gerçekleştirilecek. Erkek ve bayan golfçülerin ayrı kategorilerde yarışacağı Türkiye Golf Federasyonu Türk Ustalar (Masters) Turnuvası'nda gross şampiyonu olan isim, Türkiye'nin en usta golfçüsüne verilen "Yeşil Ceket"in sahibi olacak.

Usta golfçüler, Türkiye Golf Federasyonu Türk Masters Turnuvası ile sezona merhaba diyor. Bu güne kadar ulusal ve uluslararası pek çok prestijli golf organizasyonuna ev sahipliği yapan Klassis Golf Kulübü'nde düzenlenecek sezonun ilk resmi turnuvasında; Hamza Sayın, Gencer Özcan, Elçin Ulu ve Nejla Gerçek gibi milli golfçülerin yanısıra, aralarında Kaya Çilingiroğlu, Serra Merzeci, Beyhan Goldman'ın da olduğu camianın önde gelen isimleri, şampiyonluk için mücadele edecek.
Yarın gerçekleştirilecek olan ve belirli bir handicap derecesine sahip bayan ve erkek golfçülerin katılabileceği Türkiye Golf Federasyonu Türk Ustalar (Masters) Turnuvası'nda dereceye girenlere ödülleri, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılacağı törenle verilecek.
2008 yılında yine Klassis Golf Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Golf Federasyonu Türk Ustalar (Masters) Turnuvası'nda milli golfçü Gencer Özcan elde ettiği 72 gross skorla şampiyon olmuş ve Yeşil Ceket'i giymeye hak kazanmıştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol