Silivri Facebook
banner88

GÜMÜŞYAKASPOR'DA ÇİFTTE SEVİNÇ

 

Stat: Silivri

Hakemler: Bekir KORKMAN  7, Ahmet ÖZYURT 7, Ali PARLAK  7

GÜMÜŞYAKASPOR: Erkan 8, Arif 6, Mehmet 7, Talat 8, Celil 8, Özkan 7, Ozan 7, Ahmet 7  (Ersin 7 ), Mehmet 7, Osman 8, Vural 8

İHSANİYESPOR : Erkan 6, Cihan 6, Namık5, Selçuk 5, Salman 6, Hüseyin 6 ( Can 6 ) , Fatih 6, Yiğit 6, Erkan 5, Sami 6, Hikmet 5

Goller: D.k. 27  Talat ve 79 Mehmet (Gümüşyakaspor), Dk. 84 Namık (İhsaniyespor)

 
Silivri Stadı’nda oynanan 2. Amatör Küme 3. grup derbisinde gülen taraf Silivri Temsilcisi Gümüşyakaspor oldu. Çatalca Temsilcisi  İhsaniyespor lider olarak geldiği Silivri Stadı’nda üç puanı bırakarak zirveyi Gümüşyakaspora devir etti
 

Gümüşyakaspor ligin bitimine bir hafta kala kendi sahasında oynadığı karşılaşmada Çatalca Temsilcisi İhsaniyespor’u yenerken hem rakibini liderlikten etti hem de 2. hafta terk ettiği liderliğe ligin bitimine bir hafta kala tekrar kavuştu.

Kendi evinde oynadığı karşılaşmada seyircisinin de desteğini arkasına alan Gümüşyakaspr karşılaşmaya hızlı başladı. Liderliğini koruma peşinde olan İhsaniyesporun adeta sahasına kapandığı karşılaşmada Gümüşyakaspor rakibi karşısında baskılı oynamasına rağmen golü bulmakta 27 dakika bekleme zorunda kaldı.

27. dakikada Osman ceza sahası dışından çok sert vurdu Kaleci Erkan topu tutmak isterken elinden sektirince dönen topa Talat dokunarak Gümüşyakaspor’u 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra yine kendi sahasına kapanarak kontrataklarla gol bulma çabasında olan İhsaniyesporu  Gümüşyakaspor uzaktan attığı şutlarla yokladı.

29. dakikada Osman ceza alanı dışından yine çok sert vurdu top yan ağarda kaldı.

36. dakikada Osman sol çaprazdan ceza alanına girdi , yaptığı sert vuruştan gelen topu Kaleci Erkan kornere çelerek mutlak bir golü önledi.

İlk yarı gol olmayınca Gümüşyakaspor devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda oyuna hakim olan taraf yine ev sahibi Gümüşyakaspordu. Genelde orta alanda geçen karşılaşmada topa daha çok sahip olan Gümüşyakaspor ikinci golüne 79. dakikada kavuştu.

79. dakika defansın arkasına Osman’ın attığı uzun topta Mehmet sağ çaprazda topla buluştuktan sonra çok sert vurdu ve topu ağlara göndererek durumu 2-0 yaptı.

Karşılamada 2-0 lık skoru yakaladıktan sonra rahatlayan Gümüşyakaspor rehavet yüzünden 84. dkikasında golü bu kez kendi kalesinde gördü.

84. dakikada Sami’nin sağ kanattan yaptığı ortada savunmadan ileri çıkan Namık şık bir kafa vuruşu ile İhsaniyesporun tek golünü Gümüşyakaspor ağlarına göndererek maçın skorunu tayin etti 2-1.

Gümüşyakaspor bu sonuçla ligin bitimine bir hafta kala hem liderliğe yukseldi hem de tekrar 1. Amatör Kümeye yükselme şansını yakaladı. İhsaniyespor mağlup olup liderliği Gümüşyakaspora kaptırmasına karşın ilk ikiye girme şansını garantilediği için 3. gruptan 1. Amatör Kümeye çıkan bir diğer takım oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol