Silivri Facebook
banner88

Hepimiz Silivrispor'un Neferiyiz!
 
Silivri gündemini bir haftadır meşgul eden Sİlivrisporun Kulüpler Birliği’nde temsil edilmesi ile ilgili konuya son nokta konuldu.
 
Silivrispor Kulübü Eski Başkanları Turgay Sezginer, A.Refik Bek ve Silivrispor Basın Sözcüsü Emrah Maşalacı, Silivrispor’un eski oyuncularından ve antrenörlerinden Ufuk Bek Değişim Gazetesi’nde buluşarak olayı değerlendirdiler.
 
Silivri Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda kulübü temsil eden delegeler ile ilgili tartışmaya son nokta konuldu. Değişim Gazetesi’ni ziyaret eden Silivrispor Basın Sözcüsü Emrah Maşalacı ortada yanlış bir anlaşılma olduğunu ifade ederek şunları söyledi;
 
Biz Silivrispor’a hizmet için yola çıktık. Bizden önce bu kulübe emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Silivrispor’un Kulüpler Birliği’nde temsil konusunda yaşanan sıkıntının yanlış bir anlaşılma olduğu ortada. Hiç kimsenin bu konuda kötü bir niyeti yok. İletişimsizlikten kaynaklanan bir sıkıntı. Sanırım burada kulüpler birliğinde tüzükteki boşlukta etken. Kulüpler Birliği Genel Kurulu bizim seçilmemizden önceki süreçte gerçekleşti. Bu yüzden de kulüpler birliğinde yeni yönetimden temsilcinin bulunmaması doğal. Genel kurulda yapılan tüzük değişikliği ile bu konuya da nokta konuldu.
 
Bundan sonra tüm kulüpler genel kurullarında oy kullanacak 5 asil ve 5 yedek üyeyi de seçecek ve böyle tartışmalarda yaşanmayacaktır. Silivrispor yönetiminde yer alan arkadaşlarımızın da doğal olarak bunu talep etmesini anlayışla karşılamak gerekir. Tartışmanın büyütülmesinin kimseye bir faydası olmayacağı gibi Silivrispor’a zarar verecektir. Hepimiz Silivrispor’un neferiyiz. Silivrispor’un menfaatlerini koruyup kollayarak daha ileriye gitmesi için mücadele vereceğiz.
 
SEZGİNER “ SİLİVRİSPORA DESTEK VERMELİYİZ “
Silivrispor’a üç dönem başkanlık yapan Turgay Sezginer’de böyle bir tartışmanın yaşanmasını üzüntü ile karşıladığını belirterek şunları söyledi; Silivrispor’a her dönem hizmet vermiş biri olarak böyle bir tartışma ortamından rahatsız oldum. Silivrispor’u temsilen bizim isimlerimiz verildiği için o gün gittik biz oy kullandık. Şimdiki yönetim doğal olarak istediği isimleri oraya verir ve o zamanda Silivrispor’u o isimler temsil eder. Böyle bir tartışmanın gündeme gelmesi hoş değil. Yeni seçilen yönetim Silivrispor’u nasıl daha iyi yerlere getirecek onun planlarını yapmalı. Bizlerde kendilerine bu konuda destek vermeliyiz. Silivrispor ilçede yaşayan herkesin kulübüdür. Kişiler gelip geçici, Silivrispor kalıcıdır. Her zaman Silivrispor’a destek verdik bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Önemli olan Silivrispor’un başarısıdır.
 
BEK “ SİLİVRİSPOR HERKESİN KULÜBÜDÜR “
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Silivrispor Kulübü Eski Başkanı A.Refik Bek’te böyle tartışmaların kimseye fayda sağlamayacağını dile getirerek şunları söyledi; Silivrispor hepimizin gönül verdiği bir kulüptür. Yıllardır bu camianın içindeyiz. Yeni gelen arkadaşlarda iyi niyetler için buradadır.  Hepimizde Silivrispor’un hedefe ulaşması için yardımcı olmamız gerekir. Biz görev yaptığımız süre içerisinde yaptıklarımızın hesabını hem genel kurulda hem de müfettişlere verdik. Kulüpler kalıcı, şahıslar gelip geçicidir. Şimdi yeni arkadaşlarımız göreve gelmiş ve bu arkadaşlarımız Silivrispor’a bir şeyler katmak için mücadele vermektedirler. Önemli olan Silivrispor’un bir yerlere gelmesidir. Bunun için de bizler elimizden gelen desteği sunacağız. Temsil konusunda sanırım bilgi eksikliği bu tartışmalara yol açtı. Zaten yasal olarak bu yönetimin Kulüpler Birliği Olağan Genel Kurulu’nda oy kullanma şansı yoktu. Yönetim kurulundaki kardeşimiz bunu bilseydi böyle bir açıklama yapmayacak ve bu tartışmalar yaşanmayacaktı. Tartışmaların büyümesi de kimseye bir fayda sağlamayacağı gibi kulübümüze de zarar verecektir. Bu yüzden kısır çekişmelerden uzak kalıp, Silivrispor için daha iyiyi nasıl yaparız bunu konuşmamız gerekir.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol