Silivri Facebook
banner88

Hüseyin Turan Silivrispor yaz okullarını ziyaret etti
 
Müge CESUR
 
Silivrispor Kulübünün başlatmış olduğu yaz okullarında öğrenciler çalışmalarına devam ediyor. Silivri Kapalı Spor Salonunda yaz okuluna devam eden engelli öğrenciler yazı spor yaparak geçiriyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde açılan yelkencilik kursunda da öğrenciler gerekli teknik bilgileri aldıktan sonra yavaş yavaş denize açılmaya başladı.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan dün yaz okullarına bir ziyaret gerçekleştirdi. Turan Silivri Spor Başkanı A.Refik Bak ve İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu birlikte Silivri Kapalı Spor salonuna giderek öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti. Voleybol takımı ve engelli öğrencilerle sohbet eden Başkan Turan spor yapan gençlerin eğitim hayatlarında daha başarılı olacaklarına dikkat çekti.
 
Başkan Turan Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek’le masa tenisi oynadı. Çekişmeli geçen oyunun sonunda 3–0 başkan Turan kazandı. Ardından engelli çocuklarla da masa tenisi maçı oynayan başkan Turan, Esen İbak öğrencisi Serdar Kayaya yenildi.
Silivri Kapalı Spor Salonundan sonra Avalon’a geçen Turan, burada da yelkencilik kursu öğrenci ve öğretmenlerini ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol