Silivri Facebook
banner88

Karakartallar Şampiyonluğu Kutladı
 
Silivri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cafer Öpçin’in başkanlığında düzenlenen şampiyonluk kutlama gecesinde geçmiş dönemde başkanlık yapan ve kurucu üyelerine plaket verildi.
 
Silivri Beşiktaş Spor Kulübü Kutlama gecesine Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici, Belediye Meclis üyeleri, ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Şampiyonluk gecesinde kulübe gelir olsun diye çeşitli çekilişler yapılarak çekiliş sonunda davetlilere hediyeler verildi. Risus’da düzenlenen şampiyonluk kutlama gecesinde Beşiktaş Sporlular müzik eşliğinde şampiyonluğun coşkusunu yaşatılar.
 
NİCE ŞAMPİYONLUKLARA
Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk gecesi sonrası gazetemize bir açıklama yapan Silivri Dernek Başkanı Cafer Öpçin geceye katılanlara ve katkıda bulunanlara teşekkür ederek şunları söyledi;
"İki şampiyonluğu birden kazanan takımımızın şampiyonluk gecesinde bizleri yalnız bırakmayan ve destek veren tüm ağabeylerime ve taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki yılda takımımız hem Avrupa’ya hem lig ve kupada bizleri mutlu edecek dereceler alacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz. Taraftarlar olarak da elimizden gelen desteği her zaman olduğu gibi vermeye devam edeceğiz. Gecemiz güzel başlayıp güzel bitti. İnşallah seneye yine şampiyonluk geceleri yapmayı Allah bize nasip eder."
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol