Silivri Facebook
banner88

Kararınıza Saygılıyız
 
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün akşam kulüp başkanları ile yaptığı toplantıda Kulüpler Birliği seçiminde taraf olmadıklarını ve Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’nu geri çektiklerini resmen açıkladı.
 
Silivri Belediye Meclis Salonu dün kulüp başkanlarına ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Özcan Işıklar , Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Belediye Meclis Üyeleri Melih Yıldız   , Bora Balcıoğlu ve belediye kurum müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıya kulüpler birliğine üye kulüp başkanları katıldı.
 
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kulüp başkanlarına hitaben bir sunum ile kulüpler birliğine vereceği yerlerin tanıtımını yaptı. Bunun ardından bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar daha önce kongredeki seçimde başkan adaylarından Ali Tonta’nın listesinde bulunan Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’nu geri çektiklerini belirterek şunları söyledi ;  Silivri belediyesi olarak kulüpler birliği seçiminde taraf değiliz. Meclis Üyesi kardeşimiz Bora Balcıoğlu’nu geri çektik. Meclis Üyelerimiz Bora  Balcıoğlu ve Melih Yıldız sizler ile bizim aramızdaki köprü olacaklar. Kulüpler birliği olarak seçeceğiniz yönetiminize biz sadece katkı sunacağız. Alacağınız karara saygılıyız. Şimdiden alacağınız karar hayırlı olsun.
 
TONTA ÇEKİLMEYECEĞİNİ AÇIKLADI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın konuşmasını yapıp salonu Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve daire müdürleri ile terk edince kulüp başkanları liste konusunda görüşlerini açıklamaya başladı.
Işıklar’ın Pazar akşamı yaptığı toplantıda Fenerspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren’in ortaya attığı “ Her iki başkanda çekilsin, Bora Balcıoğlu başkanlığında bir liste oluşturulsun” formülü Işıklar’ın Balcıoğlu’nu geri çekmesi yüzünden gündem dışı kalınca ilk sözü alan Alibeyspor Başkanı Ali Tonta Bora Balcıoğlu’nun başkanlığında bir listenin oluşmaması halinde kendisinin adaylıktan çekilmeyeceğini söyleyerek, adaylık sürecinin devam ettiğini ilan etti.
 
B.Kılıçlıspor Başkanı Hayrettin Atasoy’da kulüp başkanlarına dönerek
“ Arkadaşlar Pazar akşamı başkana söz vermiştik bu akşam bu işi burada bitirecektik” dedi.
 
Atasoy’un bu çıkışı üzerine söz alan Fenerspor Kulüp Başkanı Muharrem Eren
“ Benim o geceki teklifim Bora Balcıoğlu başkanlığında ortak bir liste ile seçime gitmekti. Başkanımız Bora Balcıoğlu’nu geri çekti. Ali Tonta’da aday olduğunu açıkladı. Burada artık bir sonuç çıkmaz” dedi.
 
Silivrispor Kulüp Başkanı Serdar Teker’de Silivrispor olarak kulüpler birliği yönetimine talip olduklarını , desteklenmeleri halinde aday olacaklarını açıkladı fakat Teker’in önerisi kabul edilmedi. Kulüp başkanları bunun üzerine 24 Haziran günü Silivrispor Lokali’nde yapılacak olan kongrede seçimde buluşmak üzere salondan ayrıldılar.
 
SIRDAŞ VE TONTA ADAY
Kulüpler Birliği Genel Kurul’u önümüzdeki Çarşamba akşamı Silivrispor Lokali’nde saat ; 21.00 de yapılacak. Sadece seçim maddesi gündemi ile toplanacak olan genel kurulda salona dernek üyesi olanların dışında hiç kimse alınmayacak. Ayrıca daha önceki kongrede iki kişiye sahte oy kullandırıldığı itiraf edilmesinden dolayı her üye oy kullanırken mutlaka kimliğini gösterecek.
 
Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda halen başkanlığı  yürüten Rıdvan Sırdaş ve Ali Tonta’nın kongrede tekrar yarışması beklenirken başka bir listenin çıkması ihtimali ise zayıf gözüküyor.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol