Silivri Facebook
banner88

KULÜPLER BİRLİĞİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Silivri Amatör Kulüpler Derneği geçtiğimiz ay içerisinde yaptığı genel kurul sonrası görev taksimi yaparak çalışmalara başladı. Yönetim kurulu kendi arasında yaptığı toplantıda Rıdvan Sırdaş’ı başkan olarak seçti.

Silivri Amatör Kulüpler Derneği yeni yönetimi geçtiğimiz hafta içinde yaptığı toplantı sonrası görev taksimi yaparak çalışmalara başladı. Yönetim kurulu toplantısın da kulüp başkanlığı için Rıdvan Sırdaş önerildi ve bu öneri oy birliği ile kabul edildi.
Rıdvan Sırdaş’ın başkan olarak seçilmesinin ardından başkan yardımcılıklarına oy birliği ile A.Refik Bek ve Recai ÖNEY getirildiler. Muhasip üyeliğe Rafet Aslan, Sekreterlik görevine ise oy birliği ile Suat Bakıcı getirildi.
Silivri Amatör Kulüpler Derneği yönetimi görev taksiminin ardından dernek binası tutulması için harekete geçti ve üç alternatif üzerinde çalışmalara başladı. Dernek binası yerini bu hafta kesinleştireceklerini belirten Başkan Rıdvan Sırdaş konu ile ilgili olarak şunları söyledi; 
Kulüplerimize ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bana göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ederim. İnşallah arkadaşlarımızla çok çalışarak bizleri buraya layık gören kulüplerimizi mahcup etmeyeceğiz.

Önce bu hafta içerisinde yönetim kurulu arkadaşlarımızın da uygun göreceği bir kulüp binası kiralayıp işe başlayacağız. Çarşı merkezinde, herkesin rahatlıkla gelip gidebileceği yerde bir yer tutmak için araştırma içindeyiz. Daha sonra da çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol