Silivri Facebook
banner88

Saral'ı Kötü Gaza Getirmişler
 
Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Saral önceki hafta bir yerel gazeteye verdiği demeçte “ Silivrispor Kulübünü, kulüpler birliği genel kurulunda,  Silivrispor’u kaçarcasına olağanüstü kongreye götüren yönetimin verdiği listedeki isimlerin değil, mevcut yönetim kurulunun temsil etmesi “ gerektiği söylemişti.
 
Saral’ın açıklamasına Silivrispor Kulübü eski Başkanları Turan Turan ve A.Refik Bek’ten ortak açıklama geldi.
 
Silivrispor’un yeni yöneticilerinden Mustafa Saral geçtiğimiz hafta yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada Silivrispor’u Kulüpler Birliği’nde temsil edilen isimlere tepki göstermiş ve Silivrispor Kulübünü Kulüpler Birliği Genel Kurulunda yeni seçilen yönetimden isimlerin temsil etmesi gerektiğini açıklamıştı.
 
Mustafa Saral’ın yaptığı bu ilginç açıklamaya Silivrispor Kulübü eski Başkanları Turan Turan ve A.Refik Bek’ten yazılı açıklama geldi. Silivrispor’u Kulüpler Birliği’nde temsil eden isimlerin bu camiaya yıllarını veren isimler olduğuna dikkat çekilerek şu yazılı açıklama yapıldı ;
 
Silivrispor Kulübü’nü Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda temsil eden isimler  1- Turan Turan 2-Ayhan Kamburoğlu 3- Salih Gürcan 4-Özer Doğan 5- Turgay Sezginer’dir. 
Bu isimlerden Turan Turan Silivrispor’da bir dönem yönetim kurulu üyeliği 2 dönemde başkanlık yapmıştır.
Ayhan Kamburoğlu’da bu kulübe yıllarını vermiş yöneticilik ve başkan yardımcılığı yapmış bir isimdir.
Salih Gürcan ise yönetim kurulu üyeliği yaparak muhasiplik görevin de bulunmuştur.
Özer Doğan’ın Silivrispor’a hizmetlerini yazmaya kalksak sayfalar almaz ( Sporculuk, yöneticilik ve antrenör olarak ) .
Turgay Sezginer ise Silivrispor kulübünde üç dönem başkanlık ve yıllarca genel kaptanlık yapmış bir isimdir.
 
Silivrispor Kulübünü Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda temsil eden isimler bunlardır. Bu isimlerin Silivrispor’u temsil etmesinden niçin rahatsızlık duyuldu bunu anlamış değiliz. Ayrıca bu isimleri Kulüpler Birliği’ne veren yönetim Turan Turan başkanlığındaki yönetimdir. Yani olağanüstü genel kurul yaparak kulübü devir eden yönetim değildir. Sayın Mustafa Saral’ın niçin böyle bir açıklamaya gerek duyduğu da merak konusudur.
 
SARAL KÖTÜ GAZA GELMİŞ
Silivrispor Kulübü eski Başkanı A.Refik Bek’te konu ile ilgili olarak ayrıca şunları ifade etti;
 
Sanırım Sayın Mustafa Saral konuya vakıf değil. Silivrispor’u Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda temsil eden isimler bizim yönetimimiz tarafından temsil edilen isimler değildir. Silivrispor’un en son yönetimi olarak Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda Silivrispor’u temsil edecek delegelerimize baktık ve bu isimlerin camiaya önemli hizmetler veren isimler olduğunu gördüğümüz için değiştirme gereğini hissetmedik. Oysa Silivrisporun eski yönetimi olarak Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda kulübü temsil edecek isimleri değiştirebilir ve amaç seçimi kazanma adına bir hamle yapılacak olsaydı, kendimize yakın isimleri buraya yazar ve seçime öyle giderdik. Bizler bizden önceki yönetimin genel kurula delege olarak verdikleri isimlere saygı göstererek değiştirme gereğini duymadık.
 
BİZLER KAÇMADIK VE BURADAYIZ
Silivrispor Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul kararı alarak kaçarcasına bıraktığımız iddiası da çok komik. Silivrispor yönetimi olarak birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla Silivri’de yerel yönetimin değişmesinin ardından Olağanüstü Genel Kurul kararı aldık. Bunun etik bir davranış olduğuna inanıyoruz. Kaçan bir yönetim gizli saklı genel kurul yapar. Biz Silivrispor Olağanüstü Genel Kuruluna halkımızı davet ettik. Üç gün belediyeden genel kurula halkımızı davet etmek için anonslar yaptırdık. Ayrıca yönetim kurulu olarak tam 1000 tane davetiye basarak esnafımıza dağıttık. Yönetimi kaçarcasına bırakan bir yönetim böyle mi genel kurul yapar?  Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla faaliyet raporumuzu, hesaplarımızı genel kurulda üyelerimize sunduk. Çıkıp genel kurulda hesap verdik. Faaliyetlerimiz de hesaplarımız da oy birliği ile kabul edildi.
 
Sayın Mustafa Saral’ın genel kurul bittikten sonra böyle anlamsız açıklamaları neye dayanarak yaptı bilinmez fakat kendisinin çok kötü gaza geldiği de büyük bir gerçek.
 
BU YÖNETİMİN, KULÜPLER BİRLİĞİ GENEL KURULUN’DA TEMSİL HAKKI YOK
Maalesef Sayın Mustafa Saral bilgi sahibi olmadan fikirlerini açıklayarak zor durumda kalmıştır. Silivrisporun yeni yönetiminin Silivri Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nda temsil etme hakkı yoktur. Çünkü Kulüpler Birliği Genel Kurulu’nun ilk toplantı tarihi 27 Mayıs 2009 Çarşamba günüdür. Bu tarihten önce Genel Kurulda oy kullanacak delegeler yasal olarak  belli olmuştur. Oysa Silivrispor Genel Kurulu 31 Mayıs 2009 tarihinde Pazar günü yapılmış ve Mustafa Saral ile yeni yönetim kurulu 31 Mayıs Pazar günü seçilmişlerdir. Yani Silivrispor mevcut yönetimi Kulüpler Birliği ilk Genel Kurulu’ndan sonra seçilmiştir. İlk Genel Kurul öncesi de delege listelerinin yasal olarak hazırlanması gerektiği için Silivrispor’un yeni yönetiminden hiç kimse Silivri Amatör Kulüpler Birliği’nde Silivrispor’u temsil edemez. Silivrispor da yöneticiliğe soyunan Sayın Mustafa Saral gibi bir ismin böyle basit hatalar yaparak kendini kamuoyunda küçük düşürmesi beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı üzmektedir.
 
KILAVUZUNUZU İYİ SEÇİN SAYIN SARAL
Biz bu filmi daha önce de birkaç kez gördüğümüz için aslında hiçte yadırgamadık. Bizleri karalama adına bazı kişiler sizi ve sizin gibi olaya henüz vakıf olmayan kişilerin ağzından kendilerinin çıkıpta söyleyemediklerini yazarak kamuoyunda gündem yaratmaya çalışıyorlar. Bizler yıllardır bu camianın içinde bulunan isimler olarak sizlere nacizane tavsiyemiz kendinizi kullandırmayın. Zaman her şeyin ilacı. Zamanla siz de doğruları yaşayarak göreceksiniz. O yüzden Silivri’de size yön gösterecek Kılavuzunuzu iyi seçin.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol