Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI DEVAM EDİYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Yaz Spor Okulları çalışmalarına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla sohbet eden Başkan Işıklar, verilen eğitimlerin önemini vurgulayarak öğrencilerin yaz tatillerini keyifle geçirebilmeleri için çalıştıklarını söyledi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde yürütülen Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları çalışmalarını yerinde inceledi. Spordan sorumlu CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu ile birlikte Silivri Kapalı Spor Salonu’nda verilen eğitimlere katılan Başkan Işıklar, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. “Eğitimler, öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmesinden çok; arkadaş ortamında sevgi, saygı ve hoşgörü ile yetişebilmeleri için oldukça önemli” diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, seneye gerçekleşecek olan Yaz Spor Okulları’na daha yoğun bir katılım beklediklerini söyledi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Işıklar, eğitmenlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Futbol, basketbol, voleybol, tenis, badminton, taekwondo, kick boks ve engellilere yönelik eğitsel oyunlar olmak üzere 8 ayrı brançta eğitimlerin verildiği Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları, 28 Ağustos 2009 tarihine kadar devam edecek.

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol