Silivri Facebook
banner88

Silivri Kulüpler Birliği seçiminde Rıdvan Sırdaş ve Ali Tonta'nın listeleri yarıştı.

KULÜPLER SIRDAŞ İLE DEVAM DEDİ

Silivri Kulüpler Birliği'nin ertelenen genel kurulu Silivrispor Lokali’nde yapıldı. Kulüpler Birliği Mevcut Başkanı Rıdvan Sırdaş ile Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın listelerinin yarıştığı genel kurulda kazanan Rıdvan Sırdaş’ın listesi oldu.

Silivri’de Spor  Kulüpleri  dün akşam Silivrispor Lokali’nde gerçekleşen kongre sonrasında yeni yönetimini seçti. Daha önce Silivri Avalon Lebiderya’da yapılan genel kurulda mevcut başkan Rıdvan Sırdaş ile Alibeyspr Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın listeleri yarışmış ve her iki liste de 51 – 51 oy alarak seçimden önde çıkamamıştı. Divan heyetinin seçim sonucunda kura atışı teklifini adaylardan Ali Tonta kabul etmeyince kongre tek seçim maddesi ile ileri bir tarihe ertelenmişti.
Ertelenen kongre Çarşamba akşamı  Silivrispor Lokali’nde gerçekleşti. Büyük bir katılımın gerçekleştiği kongre yine büyük bir çekişmeye sahne oldu. Bu kez üyeler salona tek tek imza karşılığı alındı.
Tek gündem maddeli bir genel kurul olduğu için yapılan yoklama sonrası açılış , Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı Turgay Sezginer  Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir’i mikrofona davet etti. Kandemir konuşma yapmayacağını ifade ederek seçimin hayırlı olmasını diledi.
SEÇİMDE BÜYÜK HEYECAN
Silivri Kulüpler Birliği genel kurulunda seçime geçilmesinin ardından isimleri tek tek okunan delegeler divana çağırırdılar ve divanda kimliklerini göstererek aldıkları oy pusulaları ile sandığa gittiler. Oy kullanma işleminin yaklaşık 1.5 saat sonra tamamlanmasının ardından sayıma geçildi.
Geçtiğimiz genel kurulda 104 oy kullanılmış , iki oy geçersiz çıkarken, her iki aday listesi de 51 – 51 oy almış ve seçim berabere bitmişti. Bu genel kurulda ise oy kullanan delege sayısı 109 olarak tespit edildikten sonra oyların açılmasına başlandı. İki kez tek tek sayılan oylar sonrasında Rıdvan Sırdaş’ın listesi 57 tane çıkarken, Ali Tonta’nın listesi ise 50’de kaldı. İki oy yine geçersiz sayıldı. Böylelikle Silivri Kulüpler Birliği seçiminde kulüpler Rıdvan Sırdaş ile yola devam dedi.
İŞTE YARIŞAN LİSTELER
Mevcut Kulüpler Birliği Başkanı Rıdvan Sırdaş’ın yönetim kurulu  listesi şu isimlerden oluştu ; Rıdvan SIRDAŞ, Muharrem EREN, Recai ÖNEY, Hacı Ahmet ŞAHİN, Rafet ARSLAN, Suat BAKICI, A.Refik BEK , Erkan SAYGILI, Münir AKAL, Engin VAROL, Yalçın UÇAR, Veysel ÖZTÜRK, İsmail KARAHIZIR, Ercan TEZELLER. Denetim Kurulu ; Hakan ÇAKIRÇA, Tuna ÖZER, Necati DÖVENCİ, Recep GÜMÜŞPINAR, Fuat YILDIZ, Orhan YILMAZ.
Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta’nın listesi ; Ali TDNTA, Hayrettin ATASOY, Nursal BİLİR, Özkan ÖZKÖK, Murat OKAN, Hüsamettin MANASTIR, A.Aygün AYGÜR, Hüseyin CAN, Sedat YORULMAZ, Bülent KOÇ, Bayram GÖKSU, Sadi CAMBAZOĞLU, Veysel ÖZTÜRK, Osman GÜR. Denetim Kurulu ; Tuna  ÖZER, Necati DÖVENCİ,  İbrahim AK, Aydın GÜZDEMİR, Ercan TEZELLER, İlyas GÜRSOY.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol