Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR 4'TE DÖRT YAPTI

Silivrispor 2008-2009 futbol ligine iyi bir başlangıç yaparak Süper Amatör Kümede kendi sahasında Yıldız Tabya’yı 6-1 gibi farklı bir skor ile devirirken, attığından daha fazlasını kaçırarak averajla ilk hafta liderlik koltuğuna oturdu. 3. Liğe çıkmayı hedefleyen Silivrisporda ilk hafta alınan farklı galibiyet takıma ve taraftara büyük moral oldu.
Silivrispor B Genç ise Pazar günü deplasmanda Hadımköy Stadı’nda oynadığı Hadıköyspor karşılaşmasını 3-0 gibi farklı bir skor ile geçerek ilk haftaya iyi bir başlangıç yaptı. Silivrispor B Genç takımının deplasmandaki ilk maçında güçlü rakibi Hadımköysporu devirmesi camiada sevinçle karşılandı.

Silivriporun U 14 takımıda yine 2-1 galip ayrıldı. Gürpınar Stadı’nda oynanan karşılaşmada Silivrisporlu genç futbolcular rakibi B.Çekmece karşısında baskılı bir futbol ortaya koyarak sahadan 2-1 galip ayrılmasını bildiler.
 
Silivrispor kız voleybol takımı ise sezon öncesi hazırlıklarını hem çalışarak hem de hazırlık maçları yaparak sürdürüyor. İki maç üst üste Beylikdüzüspor ile karşılaşan  Silivrispor kız voleybol takımı geçtigimiz hafta sonu evinde Koçsporu ağırladı, Koçspor karşısında baştan sona üstün oynayan Silivrispor kız takımı karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skor ile ayrılarak maçın galibi oldular.Silivrispor geçtiğimiz haftayı yaptığı 3 lig maçı ve 1 hazırlık maçını kazanarak kapatarak dörtte dört yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol