Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR  ALTIN BULDU
 
Silivrispor Taekwondo Takımı,  Rize’deki Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda 1 Türkiye Şampiyonu, 1 Türkiye ikincisi, 1 Türkiye üçüncüsü çıkartarak üzerine düşen görevi fazlası ile getirdi. 3 madalya alarak İstanbul takımları arasında en başarılı kulüp olan Silivripor, Türkiye genelinde 2. oldu.
 
HABER: A. Refik BEK
 
13-17 Ağustos 2008 tarihleri arasıda Rize İli Güneysu Spor Salonunda yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına 395 Erkek, 280 Bayan toplam 675 sporcu katılmış, oldukça yoğun bir katılım ile çok çekişmeli maçlara sahne oldu.
 
Silivri ilçemizi, İstanbul ilimizi temsil görevini üstlenerek 5 sporcu ile Rize’de turnuvalara katılan Silivrispor Taekwondo Takımı, 1 Türkiye Şampiyonu, 1 Türkiye ikincisi, 1 Türkiye üçüncüsü çıkartarak üzerine düşen görevi fazlası ile getirdi. 3 madalya alarak  hepimizin gururu olan Silivrisporlu Yıldız Kızlarımız  İstanbul’un gururu olarak ilimizden katılan takımlar arasında  en iyi dereceyi elde ettiler
 
ALTIN KIZIMIZ GİZEM
 
Müsabakalarda 29 Kg. Yıldız Bayan sporcumuz Silivrimize bir ilk yaşatarak Türkiye Şampiyonu oldu. Hemde zorlu geçen akıllara durgunluk veren yarı finalde son iki yılın Türkiye Şampiyonunu devirerek altın madalyaya uzandı. Kendisi, takımla maçlara gelen İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu, kaptan şoföre kadar tüm kafileye, duygu dolu anlar yaşatarak bütün takımı sevinç gözyaşlarına boğdu.
 
BEYZA GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU
 
51 Kg. Yıldız Bayan sporcumuz Güldane Beyza EREL, çeyrek final maçında sol ayak bileğinden sakatlanmış, sakat sakat maçı kazanarak ilk dörde kalmış, kendisine devam etmemesi konusunda baskı yapılmasına rağmen devam etmek için feryat figan ağlamış, ayağına iki ağrı kesici iğne yapıldıktan ve sadece sağ ayağı ile maç yapması konusunda uyarılıp maça devam etti. Daha sonra bu maçı da açık ara kazanıp , sakatlığından dolayı  final maçına çıkamayarak yenilmeden Türkiye ikincisi olma başarısı göstermiştir. TEŞEKKÜRLER Beyza...
 
BRONS KIZIMIZ BEYZA
 
59 Kg. Yıldız Bayan sporcumuz Münevver Büşra EREL iki maçını açık ara kazanmış, grupta en ciddi ve aslında tek rakibi olan Türkiye Şampiyonu Bursalı sporcu ile yarı finalde karşılaşmış, kazananın Şampiyon olacağı çok çekişmeli ve zevkli geçen maçı kaybederek Silivri’ye Türkiye üçüncülüğü kazandırmıştır. TEŞEKKÜRLER Büşra..
 
GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE
 
Silivrispor Taekwondo  şube Sorumlusu Hüseyin Can konu ile ilgili olarak şunları söyledi : Gizem ve Beyza 1996 doğumlu olup, yıldızlar kategorisinin en küçüğü olması ve 95 ve 94 doğumlu birçok rakibini yenmesi, hırsları, kazanma azimleri, görülmeye değer olan bu sporcularımız aynı zamanda 26-30 Ağustos 2008 tarihlerinde minikler kategorisinde Çanakkale’de yapılacak Türkiye Şampiyonasında yarışacak. Kendilerinden büyükler ile yarışıp biri birinci, diğeri ikinci oldu. Şimdi bu grubun en büyüğü olarak yarışacaklar. Bu yarışmaya Silivri Taekwondo olarak 7 sporcu ile katılacağız.
 
Kızlarımız bu grubun üstünde olduklarını gösterdi. Gizem grubundaki herkesi yendi. Beyza’nın rakibide 14 yaşında ve seneye genç, yani seneye yok. Öyle ise o da rakipsiz. Yani meydan bize kaldı. Yani seneye Milli Sporcularımız olacak. Asıl hedef, 2009 yılında yapılacak Avrupa Şampiyonası. 2009’un programını tasarlamaya başladık bile. Çanakkale Minikler Türkiye Şampiyonasından Şampiyonlar ile dönüp, aralıksız çalışmalara devam edip, artık 2009 yılında Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi, TÜRKİYEMİZİ temsil edeceğiz (Allah’ın İzni, sizlerin duaları ve desteği ile). Bu güne kadar hep inandık, inanıyoruz ve BAŞARACAĞIZ.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol