Silivri Facebook
banner88

Silivrispor, Büyükçekmece Maçına Kilitlendi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivrispor’un A-Genç takımı sezon hazırlıklarını hızlı ve verimli çalışmalarıyla sürdürürken takımın eksikleri de tamamlanmaya çalışılıyor. Gurupta iddialı olan Silivrispor sezonun açılış maçını Pazar günü Gürpınar Stad’ında Büyükçekmecespor’la yapacak.
 
Silivrispor hocalarından İlhan Tekin’de A-Genç takım hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Takımın çalışma performansını beğenen İlhan Hoca “Takımımız eksik olmasına rağmen iyi çalışma temposu içerisindeyiz. A takımda da sporcularımız var bu oyuncularda eğer katılırsa takımımıza büyük ihtimalle bu gruptan şampiyon olarak İstanbul Şampiyonasına gideriz. Tabiî ki eksiklerimizin takımada katılması şart.
 
İlk karşılaşma önemli bizim için. Büyükçekmecespor’la karşılaşacağız. çok iyi hazırlık dönemi geçirmiş bir ekip ve hazırlık maçı yapmıştık bayağı iyi bir takım. İlk maçtaki skor büyük bir ihtimalle bizim ligdeki gidişatımızı belirleyecek. Sporcularımıza güveniyoruz hepsi yetenekli ve ligi başarılı bir şekilde sonlandıracaklarına inanıyorum” dedi.
 
Silivrispor’u daha yukarı çıkartacaklar
Çalışmalar hakkında da bilgi veren İlhan Hoca “Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma günleri saat 16:00-18:00 arası A Gençler devamlı çalışıyor. Sporcularda özverili çalışmayı seviyorlar, iyi hazırlanıyorlar, yetenekli bir kadro var. Teklifler vardı sporcularımıza diğer takımlardan ama kulübümüzde kalmayı tercih ettiler. Bizim içinde memnun edici bir olay ve Silivrispor’u daha yukarılara çıkaracaklarına inanıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol