Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİSPOR GALİBİYETE HASRET
Bağcılar maçından sonra deplasmanda Selimiye’ye 2-1 kaybeden, daha sonra yine deplasmanda Yıldıztabyaspor ile 0-0 kalan Silivrispor, kendi evinde Tuzlaspora 5-2 yenildikten sonra geçtiğimiz haftada da lider Bayrampaşaspora deplasmanda 1-0 yenildi. En son Bağcılar maçını galibiyetle kapatan Silivrispor  tam 4 haftadır kazanamıyor. Dört haftada 11 puan birden kaybeden Silivrispor sadece Yıldıztabyaspor karşısında 1 puan alabildi.
 
4 maçta Kaybettiği 11 puan sonrası 2. sıradan 5 sıraya düşen Silivrispor hedefe ulaşmak için bundan sonraki karşılaşmalarda galibiyet serisini yakalamak zorunda.
 
İlk yarıda deplasman da oynadığı ve  1-0 kazandığı İstanbul Bayburtspor ile bu hafta kendi sahasında karşılaşacak. Bu maçla bir galibiyet serisi yakalamayı hedefleyen Silivrispor için ligde kaybedilmiş henüz bir şey yok. Son iki maçını kendi sahasında oynayacak olan Silivrisporda şimdiki hedef tüm maçlarını galibiyet ile kapatmak.
 
Silivrispor Basın Sözcüsü Ali Tabakoğlu kaybedilmiş hiçbir şeyin olmadığını bunun için  tüm maçlara üç puan için çıkacaklarını belirterek şunları söyledi : Sİlivrispor son haftalarda kaybettiği puanlar ile sadece avantajını yitirdi. Fakat iddiası devam ediyor. Bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmayı kazandığımız taktirde yine avantajı ele geçirme şansına sahip olabiliriz. Son iki karşılaşmayı da evimizde oynayacağımızı düşünürsek kendi evimizdeki 5 karşılaşmayı kazandığımız taktirde bu ligde hedefimize ulaşmamamız için hiçbir neden yok. Bunun için mutlaka Pazar günü üç puanı almak için sahaya çıkacağız. Hedefimiz ilk ikiye girerek Türkiye Şampiyonası’na katılmak. Taraftarlarımızı bu önemli maçta bizleri yalnız bırakmamaya davet ediyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol