Silivri Facebook
banner88

Silivrispor Kendi Evinde Vuruldu 0-2

Süper Amatör Kümenin iki iddialı takımını karşıya getiren hazırlık maçında K.Çekmecespor, deplasmanda Silivrisporu 2-0 mağlup ederek lige hazır olduğunu kanıtladı.

Silivrispor: Mesut 7 – Fırat 6 ( Dk.65 Cem 7 ) – Gurur 6 (Dk.78 Vahit 7 ) – Ercan 6 – Barış 7 (Dk.46 Özcan 6 ) – Yunus 7 (Dk.65 Deniz 6 ) – Saruhan 8 – Doğan 7 (Dk.81 Ersin 6 ) –Oğuz 6 (Dk.46 Adem 7 ) – Bilgin 8 (Dk.80 Kerem 6 ) – Memdan 6 (Dk.76 Gökhan 7 )

K.çekmece: Nihat – Ulaş – Şuayip – Volkan – Harun – İskender – Emre – Yalçın – Osman – Yasin

Goller: Dk.23: Yalçın ve Dk.67 Emre (K.Çekmece)

Silivri Stadı'nda oynanan karşılaşmada her iki takım da fiziksel açıdan üst düzeyde bir mücadele ortaya koymasına rağmen gol yollarında daha etkili olan konuk K.Çekmecespor evine mutlu bir şekilde dönen taraf oldu. K.Çekmecespor'a galibiyeti getiren golleri 23. dakikada Yalçın, 67. dakikada da Emre attı. Silivrispor'un bir topu direkten dönerken K.Çekmece savunmasında süper bir oyun ortaya koyan Volkan sahanın yıldızı oldu. İki takımın da her iki yarıda farklı on birler ile mücadele ettiği maçta Silivrispor'da ise en çok dikkat çeken isim ilk yarıda görev yapan Bilgin ve Saruhan oldu. Maça hızlı başlayan Silivrispor ilk 15 dakika içinde 8 tane korner kullanmasına rağmen topu rakip ağlara gönderemedi.

Heyecanlı Dakikalar

Dk.4: Saruhan’ın kullandığı kornerde defansın uzaklaştırdığı topa Doğan gelişine sert vurdu ancak top yan ağlara çarparak auta gitti.
Dk.23: Mustafa’nın ara pasında Yalçın’ın düzgün vuruşu K.çekmece’yi 1-0 öne geçirdi.
Dk.45: Doğan’ın ara pasında Bilgin ceza sahasına girdi  Bilgin’in sert şutu direği sıyırarak auta gitti.
Dk.67: Osman’ın sağ çaprazdan sert şutunu kaleci Mesut son anda çeldi dönen topu iyi takip eden Emre, Özcan ve Ercan’ın arasından topa dokunarak durumu 2-0 yaptı.
DK.81: Adem’in sağ kanattan yaptığı ortada Deniz’in kafa vuruşu savunmaya çarpıp direkten döndü.
Dk.82: Adem’in ara pasında Cem Sağ kanatta topla buluştu. Cem’in sert ortasında top savunmaya çarptı ve kaleye doğru yöneldi ancak top Kerem ile direk arasından geçerek dışarı çıktı.
Dk.86: Cem’in uzaktan orta şut karışımı vurduğu top üst direkten döndü.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol